Ana SayfaDizilerZalim İstanbul İlk Bölümü İle Büyük Beğeni Topladı! 2. Bölüm Fragmanı İzle!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul İlk Bölümü İle Büyük Beğeni Topladı! 2. Bölüm Fragmanı İzle!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul 1. bölümü ile ekranlara geldi. Yeni dizisinin başrollerini, Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay paylaşıyor. Zalim İstanbul ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Dizinin birinci bölümünde neler oldu? Zalim İstanbul 2. bölüm fragmanı izle.

Zalim İstanbul Oyuncu Kadrosu ve Dizi Karakterleri

Zalim İstanbul İlk Bölümü İle Büyük Beğeni Topladı!

Zalim İstanbul 2. bölüm fragmanında, Seher, kayın validesi Neriman’ı elinde paralarla görür. Bu paranın ne olduğunu sorduğunda, Karaçay’lar la bir alışveriş yaptığını söyler. Seher, ne alışverişi diye sorduğunda ise kızını onlara para karşılığını sattığını öğrenir. Hemen paraları alarak Agah beyin suratına atarak kimin kızını satın aldığını söyler ve orayı terk eder. Ceren evin oğlu ile evleneceğinin hayalini kurmaktadır. 5 milyon karşılığında konakta kalmak istediğini otobüste haykırır. Aklı başında olan Cemre ise kız kardeşine onların parayla onu satın alacağını söyler.

İşte Zalim İstanbul 2. bölüm fragmanı..

ZALİM İSTANBUL 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Seher üç çocuğu ile mutlu gururlu bir hayat süren tam bir Anadolu kadınıdır. Agah Karatay’ın ağabeyi bir trafik kazasında hayatını kaybetmiş ve abisinin oğlu ona ağabeyinden yadigar kalmıştır. Tekerlekli sandalyeye bağlı yeğenine memleketten bir gelin bulması için evin çalışanı Nurten’i görevlendirir. O da memleketten Neriman ile konuşur ve küçük torunu üzerinde pazarlık yaparlar.

Neriman, gelininin bunu kabul etmeyeceğini bildiği için Ceren’le konuşarak zengin bir beyin oğlu ile evleneceğini söyler. Ceren hayaller kurmaya başlamıştır bile. Evin büyük kızı Cemre, hemşiredir ve aklı başında bir kızdır. Evleri yanan Seher, Neriman’ın İstanbul’da bir konakta iş bulduğu söylemesi üzerine İstanbul’a gelirler.

Agah küçük kızı değil büyük kızı beğenir yeğeni Nedim için. Nedim’i yengesi Şeniz hiç sevmez ve ona eziyet eder. Agah büyük kızın hemşire olduğunu öğrendikten sonra Nedim’e bakması için onu çağırır. Cemre, Nedim’in ilaçlarına bakar ve bir gariplik olduğunu anlar. Bunu duyan Agah deliye döner. Bu sırada Cenk yurt dışından döner dönmez adı bir fuğuş operasyonuna karışır.

Kanal D’nin Yeni Dizisi Zalim İstanbul Bugün Başlıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler