Ana SayfaDizilerSurvivor'da Karma Takım Dönemi Başlıyor! Yeni Takımlar Ve Kuralları Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor’da Karma Takım Dönemi Başlıyor! Yeni Takımlar Ve Kuralları Belli Oldu!

Survivor 2019 9 hafta 39. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Survivor’un dün akşamki bölümünde ödül oyunları oynandı ve Yunan takımından adaya veda eden yarışmacı belli oldu. Ayrıca araba ödülü için takımlar yarıştı. Araba ödülünü alan yarışmacı belli oldu. Survivor’da karma takım dönemi başlıyor. Yeni takımlar ve kurallar belli oldu. Detaylar haberimizde..

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da Karma Takım Dönemi Başlıyor!

Survivor’da Türkiye- Yunanistan konsepti bitti ve karma takımlar dönemi başladı. Survivor 39. bölümde siyah ve beyaz olmak üzere oylama yapılarak karma iki takım yarışmacıları belirlendi. Bundan sonra Türk ve Yunan yarışmacılardan oluşan siyah ve beyaz karma takımları mücadele edecek.

SİYAH VE BEYAZ TAKIM YARIŞMACILARI!

Survivor 39. bölümde, yarışmacılar oylama yaparak iki ayrı takımdaki yarışmacıları seçecek olan iki ismi belirledi. Türk takımından Seda ile Yunan takımından Dalaka takımlarda yarışacak yarışmacıları belirlemek için görevlendirildi. Seda ve Dalaka kendi takımlarında yarışacak isimleri kadın ve erkek yarışmacıları eşitleyecek seçtiler.

DALAKA’NIN SEÇTİĞİ SİYAH TAKIM YARIŞMACILARI!

Dalaka’nın seçtiği siyah takımda; Sude, Dimitra, Melisa, Elpida, Atakan, Panagiotis, Yusuf, Spyros ve Emre’den oluştu.

SEDA’NIN SEÇTİĞİ BEYAZ TAKIM YARIŞMACILARI!
Seda’nın seçtiği beyaz takımda; Afroditi, Büşra, Ria, Sabriye, Nikos, Hikmet, Tony, Bora, Kyrıakos ve  Okay’dan oluştu.

SURVİVOR’DA YENİ KONSEPTİN KURALLARI!

Survivor’da bundan sonra siyah ve beyaz olmak üzere karma olarak belirlenen takımlar mücadele edecek. Her hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takımdan eleme potasına düşen adaylar hem Türkiye, hem de Yunanistan’da SMS oylaması yapılarak elenen isim bu oylama sonucuna göre belirlenecek. Acun Ilıcalı, takımların belirlenmesinden sonra hayal ettiği tablonun bu olduğunu ve çok güzel göründüklerini söyledi.

SURVİVOR 9. HAFTADA ADAYA VEDA EDEN İSİM!

Survivor yeni kopsept öncesi Yunan takımından elenen isim belli oldu. Sypros, Tony ve Vasilikos eleme potasına düşmüştü. SMS oyllaması sonucunda adaya Vasilis Vasilikos adaya veda etti.

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI!

Survivor 39. bölümde büyük araba ödülü için takımlar siyah mı? beyaz mı? oyununu oynadı. Bu haftaki büyük araba ödülünü Sabriye kazandı.

Survivor 9. Hafta Eleme Potasına Düşen Adaylar Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler