Ana SayfaÜnlülerSagopa Kajmer'den Kolera'ya Şiddet İddiası!

İlgili Postlar

Sagopa Kajmer’den Kolera’ya Şiddet İddiası!

Rap müziğinin önemli çifti Sagopa Kajmer’den Kolera’ya Şiddet İddiası! 20 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıllarda bitiren çiftden iğrenç iddialar geldi!

Kolera Kimdir?

Sagopa Kajmer’den Kolera’ya Şiddet İddiaları!

Geçtiğimiz günlerde “iki üstadı ayırdın” sözlerine katlanamayarak sosyal medya hesabından kin kusan Kolera, evlilik hayatında Sagopa Kajmer tarafından şiddet gördüğünü açıkladı. “Kemiklerimi Kırdı” ifadeleriyle gündeme oturan Esen Güler, eski eşini savunan takipçilerine kin kusarak şu sözleri kurdu;

Sajopa Kajmer Kimdir?

“Kemiklerimi parçaladı. Sokaklarda dizlerimin üzerinde ağlayarak acılar çektim. Amacım ne pirim kasmak ne de dikkat çekmekti. Bu benim savaşım, siz bilmezsiniz. Aldığım darbeler sonucunda omurlarım, disklerim pert oldu. Ezik büzük olmuşum. Çıkan fıtıklarımı söylemiyorum bile.”

Evlilik hayatında sessiz olmayı tercih eden Esen Güler, ayrılığının ikinci yılında bu sözlerle tekrar gündeme geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden konuşan Kolera, “İki üstadı ayırdın” sözlerine de dolu olduğunu attığı videolu paylaşımlarda belli etti. Art arda attığı sosyal medya paylaşımlarında Ceza ve Sagopa Kajmer takipçilerinden yoğun tepki geldi.

Bu açıklamalarının ardından takipçiler, Ceza tarafından yazılan, seslendirilen Mürekkep Doldurdum adlı parçaya akın etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler