Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 27. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Yılmaz'ın Evini Basıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 27. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Yılmaz’ın Evini Basıyor!

Atv ekranlarının reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova dizisinin merakla beklenen 27. yeni bölümü 4 nisan perşembe günü ekranlara gelecek. Züleyha, Demir’in Yılmaz’ın arabasını sabote ettiğini öğrendikten sonra bebeğini alarak Yılmaz’ın evine gitmişti. Yayınlanan yeni fragmanda, Demir Yılmaz’ın evini basıyor. Büyük bir silahlı çatışma oluyor. Bir Zamanlar Çukurova 27. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Demir Yılmaz’ın Evini Basıyor!

Dizinin fragmanında, Yılmaz, kapının önünde Züleyha ile bebeğini görünce içeri alıyor. O sırada Demir geliyor ve karısını, oğlunu almadan gitmeyeceğini söyleyerek silahını ateşliyor. Karşılıklı büyük bir çatışma oluyor. Züleyha geri eve dönecek mi? Yılmaz’a Adnan’ın onun oğlu olduğunu söyleyecek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 27. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1112975451209830401

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir’in Çukurova sporun başkanlığını alması ile takımın kupa alması, Çukurova’da ve konakta büyük bir coşku yaratıyor. Züleyha, Adnan’a ve kendisine Çukurova sporun renklerinden kıyafet diker. Züleyha’nın özenle hazırladığı sofrada yemek yedikten sonra kutlama yemeğine giderler ve eve mutlu bir şekilde dönerler. Züleyha ilk defa Demir’e sevdiğini söyler.

Fekeli, Yılmaz’ın arabasını Demir’in sabote ettiğini öğrenir. Demir’in şirketine gider ve Yılmaz’ı öldürmek istediğini bildiği söyler.

YILMAZ YAMANLAR KONAĞINI BASAR!

Fekeli, Demir’in Yılmaz’ı öldürmek istediğini konuşmak için Hünkar’la buluştukları sırada üzerilerine kurşun yağar. Yılmaz, kendisini öldürmek isteyenin Demir olduğunu öğrenir ve bir de babasını öldürmek istediğini de öğrenince, Yamanlar çiftliğini basar. Karşılıklı çatışma olur. Fekeli’nin gelmesi ile ortalık sakinleşir.

Müjgan’ın annesi gelmiş ve Yılmaz’la tanışmıştır. Yılmaz’ın Yamanlar konağını bastığı sırada o da orada Şermin’i ziyarete gitmişti. O gördüklerinden sonra Yılmaz’la kızının evlenmesine karşı çıkar ve evi terk ederek gider.

FEKELİ DEMİR’İN OYUNLARINI HÜRKAR’A İSPAT EDER!

Fekeli, Demir’in tuttuğu adamı bulup konuşturur ve Hünkar’ı çağırarak duymasını sağlar. Hünkar eve gittiğinde Demir’le konuşmak istediğini söyler. Züleyha peşlerinden gider ve her şeyi duyar.Züleyha, Demir’e kendi gözünde onun herhangi birini gözünü kırpmadan öldürebilecek bir cani olduğunu söyler.

Müjgan, Yılmaz’la nişanlanmaya karar verir. Yılmaz ile Müjgan’ın yüzükleri takıldıktan sonra dans ederlerken kapı çalınır ve Züleyha bebeği ile kapıdadır.

Bir Zamanlar Çukurova 26. Bölümde Yaşananlar ve Videolar! Demir’in Maskesi Düştü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler