Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 26. Bölümde Yaşananlar ve Videolar! Demir'in Maskesi Düştü!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 26. Bölümde Yaşananlar ve Videolar! Demir’in Maskesi Düştü!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin merakla beklenen 26. son bölümü ile Atv ekranlarında yayınlandı. Kazadan sonra Züleyha’nın, Demir’e karşı tavırları değişmeye başlamıştı hatta onu sevmeye başlamıştı ki, onun Yılmaz’ı öldürmeye çalıştığını öğrendi. Müjgan’la Yılmaz nişanlanmaya karar verdiler. Fekeli, silahlı saldırının da Demir’in yaptığını öğrendi. Demir’in maskesi düştü. Bir Zamanlar Çukurova 26. bölümde yaşananlar ve videolar haberimizde.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Demir’in Maskesi Düştü!

Demir’in Çukurova sporun başkanlığını devralması ile kupa almaları, Çukurova’da ve konakta büyük bir coşku yaratır. Hatta Züleyha, oğluna ve kendisine Çukurova sporun renklerinden kıyafet diker. Züleyha’nın özenle hazırladığı sofrada yemek yedikten sonra birlikte kutlama yemeğine giderler ve eve mutlu bir şekilde dönerler. Züleyha ilk defa Demir’e ‘seni seviyorum’der.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 26. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fekeli, Yılmaz’ın arabasını kimin sabote ettiğini bulur ve bunun Demir’in işi olduğunu öğrenir. Demir’in şirketine giderek, Yılmaz’ı öldürmek istediğini bildiği söyler ama Demir inkar edip onu kovar.

YILMAZ YAMANLAR KONAĞINI BASAR!

Fekeli, Demir’in Yılmaz’ı öldürmek istediğini Hünkar’la konuşmak için buluştukları sırada üzerlerine kurşun yağar. Fekeli, bunu da Demir’in yaptığından emindir. Yılmaz, önce kendisini öldürmek isteyenin sonra Fekeli’yi öldürmek isteyenin Demir olduğunu öğrendiği anda silahını alır ve Yamanlar konağını basar. Demir’e kurşun yağdırır. Fekeli’nin gelmesi ve Hünkar hanımın ikazı ile silahlar indirilir.

Müjgan’ın annesi kızını görmek için gelmiş ve Yılmaz’la tanışmıştır. Onu ilk gördüğünde beğendiğini söylemiş ve Müjgan mutlu olmuştu. Ama Yılmaz’ın Yamanlar konağını bastığı sırada o da orada Şermin’le sohbet ediyordur. O gördüklerinden sonra Yılmaz’ı damat olarak kabul etmez ve kızına rest çekerek evi terk eder.

FEKELİ DEMİR’İN OYUNLARINI HÜRKAR’A İSPAT EDER!

Fekeli, Demir’in tuttuğu adamı bulup konuşturur ve Hünkar’ı çağırarak kulağıyla duymasını sağlar. Hünkar eve gittiğinde ahırda Demir’le konuşmak istediğini söyler. Züleyha peşlerinden gider. Hünkar’ın oğluna bunu nasıl yaptığını arabanın içinde Züleyha’nın olduğunu belkide onun ölebileceğini konuşurken Züleyha, tüm konuşulanları duyar. Demir’e, kendi gözünde onun herhangi birini gözünü kırpmadan öldürebilecek bir cani olduğunu söyler.

Müjgan, annesinin Yılmaz ile evlenmesine müsaade etmemesinden sonra aşkı seçer ve nişanlanmaya karar verirler. Yılmaz ile Müjgan’ın yüzükleri takılır dans ederlerken kapı çalınır ve Züleyha bebeği ile kapıdadır.

 Bir Zamanlar Çukurova 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler