Ana SayfaDizilerÇarpışma 16. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir'le Cansız Arasında Ölüm Oyunu!

İlgili Postlar

Çarpışma 16. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir’le Cansız Arasında Ölüm Oyunu!

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çarpışma dizisi bir hafta aradan sonra merakla beklenen 15. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Veli Cansız ile Kadir’i karşı karşıya getirip birbirlerini öldürmesi için yaptığı plan son anda bozuluyor. Kerem ise, Cemil’in ölümünden sorumlu tutuluyor ve gözaltına alınıyor. Selim ise Kerem’in hapisten çıkmaması ve müebbet ceza alması için Veli ile işbirliği yapıyor. Kadir’le Cansız arasında ölüm oyunu başlıyor. Çarpışma 16. bölüm fragmanı izle.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Kadir’le Cansız Arasında Ölüm Oyunu!

Çarpışma son bölümde; Kadir’le Cansız arasında ölüm oyunu başlıyor. Veli, sabırsızlıkla Cansız ile Kadir’in birbirini öldürüp, saplantılı aşık olduğu Zeynep’in kendisi ile birlikte olmasını bekliyor. Kerem’in gözaltına alınmasından sonra, Cemre’yi arıyor ve kendisini affetmesini istiyor. Bu arada Kadir yaralanıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Hastanede iken Kerem’in gözaltına alındığını öğreniyor. Öte yandan Kadir, Cansız’ın yeni bir para transferi ihbarını alıyor ve bir operasyon düzenliyor.

İşte Çarpışma 16. bölüm fragmanı..

ÇARPIŞMA 15. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kadir, karakoldakilerle birlikte sevkıyatın şifrelerini çözüyor ve adrese ulaşıyor. Bu da Cansız’ın kurduğu bir tuzaktır ve bunun farkına varmadan sevkıyat baskınına tek başına giden Kadir, kendisini çatışmanın ortasında bulur. Veli, Kadir’in herkesi herkesi tek başına hakladığını görüyor ve diğer planını devreye sokmaya başlıyor.

Kerem, sokakta çalınan motoru bulur ve ustasını arayıp bulduğu haberini verir. Yakup tamirhaneye girdiğinde, Yakup’ta oraya girer ve Cemil’i kafasından vurur. Yakup, silahı temizleyerek tamirhaneye bırakır. Kerem, tamirhaneye geldiğinde Cemil’i kafasından vurulmuş halde bulur. O sırada polisler gelir ve Kerem’i gözaltına alırlar.

Kadir, Zarif’e annesinin kasetini tamir etmek için bırakmıştır. Onu almak için gittiğinde Zarif kaseti teype takar ve ses kaydının olmadığını söyler. Bu kasette ne olduğunu soran Zarif’e Kadir, annesinin kendisine söylediği bir şarkının olduğunu söyler. O sırada sevkıyat haberi gelir ve onun yanından ayrılır.

Cansız, Veli ve Adem ile buluşur. Adem’e kasetin nerede olduğunu sorar ama cevap alamaz. Kamera görüntülerinden kaseti Adem’in aldığını gösterir ve Veli’ye Adem’i vurmasını ister oda vurur.

Cemre, Demir’in Kerem’e kurduğu kumpası anlar. Demir, tüm yaptıklarını babasının istediğini, eğer Kerem hapisten çıkarsa babasının hapse gireceğini söyler. Kadir, Selim ile buluşur bu buluşmaya eşinin, Zeynep’in ve Kızının katılmasıyla köşeye sıkışır.

Çarpışma 15. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir Cansız’ın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler