Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 4. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Beste'nin İtirafı Başına Dert...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 4. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Beste’nin İtirafı Başına Dert Olacak!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Bir Aile Hikayesi’nin merakla beklenen 4. yeni bölümü 30 mart cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Reyhan’in annesinin konuşmalarını Berk duymuş ve annesi evlatlık olan çocuğunun o değil Mahur olduğunu söylemişti. Berk’in yaptığı reklam anlaşmasını fes edip yönetmene küfür ettiği için tazminat ödememek için yönetmenden özür dilemek için partiye gittiklerinde, Berk geri adım atmamıştı. Ama Beste’nin, ‘babamı ben öldürdüm’ itirafını duyup şok olmuştu. Beste’nin itirafı başına dert olacak.

Bir Aile Hikayesi Oyuncuları ve Karakterleri

Beste’nin İtirafı Başına Dert Olacak!

Bir Aile Hikayesi 4. bölüm 2. fragman yayınlandı fragmanda, Cem, kızına sihirli olduğunu söylediği tişörte sarılıyor ve Berk’e kendilerinin çok şanslı olduğunu söylüyor. Bu arada Beste erkek arkadaşı Nedim, babasını onun öldürmüş olamayacağını söylüyor ve Beste sarhoşken söylediklerinden büyük pişmanlık duyuyor. Nedim ile bir süre görüşmek istemediğini söylüyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 4. Bölüm 2. fragman..

BİR AİLE HİKAYESİ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahur, Şakir’i evde kalması konusunda ikna etmeyi başarır ve kahvaltıya oturdukları sırada kapı çalınır. Gelen babaları Cem değil Cem’in yakın arkadaşı Nedim gelmiştir. Geçmişte, Cem’in eve geç gelmelerinden şikayet eden annesinin üçüncü çocuğu evlatlık edindiklerini söylemesini Berk duyar. Reyhan, kendisinin değil Mahur’un evlatlık olduğunu söyler ve bu konunun aralarında kalması için söz ister.

Mahur, biyolojik babasını doktora götürür. Onun en fazla 6 ay ömrü kaldığını öğrendikten sonra adeta yıkılır. Artık onun çocuklarına gerçek dedeleri olduğunu söylemeye ve onunla daha fazla vakit geçirmeye karar verir.

Berk bir gofret markasının reklam yüzü olmaktan artık bıktığı için yönetmene hakaret etmişti. Eğer yönetmenden özür dilemezse 2 milyon dolar tazminat ile tehdit ediliyordu. Büyük bir partide bu özrü dilemesini isteyen yönetmenin partisine Beste ile gitmeye karar verir.Beste’de, Nedim’e onu yalnız bırakmaması için rica eder. Üçlü partiye gider ve Berk özür dilediğini ama reklamda artık oynamayacağını söyler.

Alkolü fazla kaçıran Beste, Erdem’e gözyaşları içerisinde babasının ölümüne sebep olduğunu, söyler ve Berk onu duyar.

 Bir Aile Hikayesi 4. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Bölüme Beste’nin İtirafı Damga Vurdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler