Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 78. Bölüm Fragmanı İzle! Esma Sultana Neler Oluyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 78. Bölüm Fragmanı İzle! Esma Sultana Neler Oluyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin 78. bölüm fragmanı yayınlandı. Boranlar konağında her şey normale döner Faruk ile Süreyya barışır. Fikret ile İpek yeniden evliliklerine bir şans verir ve Osman yeni bir aşka yelken açmışken. Esma hanım, Faruk’un gideceğini öğrenir ve bunalımlara girer. Esma Sultana neler oluyor? Hastalığı mı ilerliyor? Detaylar haberimizde..

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Esma Sultana Neler Oluyor!

İstanbullu Gelin 78. yeni fragmanda, Faruk gitmeye karar veriyor ve sonrasında Esma hanım çocuklarını karşısına aldığı anları bir bir hatırlıyor ve nereye gittiğini bilmiyor. Çocukları ile daha önceden yaşadığı problemleri tek tek düşünürken kayboluyor.

İşte İstanbullu Gelin 78. bölüm yeni fragmanı..

İSTANBULLU GELİN 77. BÖLÜM ÖZETİ!

Süreyya, Faruk’u Özgür ile otelde öpüşürken gördükten sonra, Okan’ın evi basması ile aile her şeyi öğrenir. Okan eve gelir ve Özgür’ün intihar ettiğini, bunun sorumlusunun da Faruk olduğunu söyler. Süreyya, bir köşede oturup yaşadıklarını sindirmeye çalışır. Süreyya, kimseye küskünlüğünü hissettirmek istemez ve kendini odasına kapatır. Esma,Süreyya’nın bu haline çok üzülür. Onun yanına giderek kalp yarasını paylaşmak istediğini söyleyerek onunla konuşur ve ona sarılarak teselli etmeye çalışır.

İPEK OKAN İLE GÖRÜŞÜYOR!

Bu durumda bir şeyler yapmak isteyen İpek, yaşayacağı tepkiyi de göze alarak Okan’la konuşmaya gider. Şirketten ayrılmayacağını söyleyen Okan’la konuşup onu şirketten ayrılması konusunda ikna eder ve Okan şirketten ayrılmayı kabul eder.

ÖZGÜR OLAYI AÇIĞA ÇIKIYOR!

Özgür kaza yaptıktan sonra kendisini hastanede buluyor ve ne kadar büyük bir hata yaptığının farkına varıyor. Okan, Faruk’la konuşmak için onun yanına gidiyor ve Özgür’ün intihar etmediğini, arabası ile kaza geçirdiğini söylüyor. Özgür, yaptıklarından büyük pişmanlık duyuyor ve kendisini suçlu hissediyor. Süreyya için zor bir durum olsa da onunla hastaneye konuşmaya gidiyor.

Bu olaylar olduktan sonra kendini bir türlü anlatamayan Faruk bunalıma giriyor ve sadece işine veriyor kendisini. Emir, babasını arıyor ulaşamıyor bir türlü. Babasının imzasını taklit ederek yurt dışında bir okula gitmek için karar veriyor. Faruk bu durumu son anda öğreniyor.

İstanbullu Gelin 77. Bölümde Faruk Derin Bir Nefes Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler