Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca Bebek İstiyor!

İlgili Postlar

Işın Karaca Bebek İstiyor!

Eşi Tuğrul Odabaş ile birlikte 46.yaşını kutlamaya Amerika tatiline giden Işın Karaca çocuk sahibi olmak istediğini açıkladı!

Işın Karaca kimdir?

46.yaşını kutlamak için Amerika’ya tatile giden ünlü çift Tuğrul Odabaş ve Işın Karaca, bebek sahibi olmak istediğini açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda “Canım Yarısı” adındaki tekli çalışmasını yayına çıkaran Işın Karaca’yı tebrik ve hediye niteliğinde tatil organize eden eşi Tuğrul Odabaş, 10 gün boyunca Amerika seyahati organize etti. Yeni müziği ve yeni yaşını Amerika’da kutlayacak Işın Karaca, Amerika’da yapacağı tatiliyle, eşinden aldığı sürprizle birlikte yeni bir karar aldı.Işın Karaca Bebek İstiyor!

Ünlü çift bebek sahibi olmak istiyor!

Ünlü çift gittiği Amerika tatilinde çevresine verdiği bilgilerle mutlu etti. Işın Karaca tatilde verdiği bilgiye göre, artık bebek sahibi olmak istiyor.

Daha önceki eşleri Soner Kıvanç’tan 25 yaşında Erda Kıvanç adında bir oğlu var. Işın Karaca daha önce (2011) Sedat Doğan ile gerçekleştirdiği evliliğinden de Sasha Mia adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Yeni aldığı bebek kararı hakkında çocuklarından herhangi bir ses yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler