Ana SayfaÜnlülerItır Esen Acun'un Takibinde!

İlgili Postlar

Itır Esen Acun’un Takibinde!

Mıss Turkey 2017 yılındaki güzellik yarışmasında attığı tweet yüzünden tacı elinden alınan Itır Esen ile aşk yaşadığı konuşulan Acun Ilıcalı’dan bir hamle geldi. Itır Esen Acun’un takibinde. İkili iddialar hakkında bir açıklama yapmazken yeni bir gelişme yaşandı ve Acun Ilıcalı, Itır Esen’i sosyal medya hesabından takibe aldı. Sosyal Medya’dan Esen’inde Acun’u takibe aldığı gözlerden kaçmadı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Itır Esen Acun’un Takibinde!

Ilıcalı, Şeyma Subaşı’dan ani bir kararla ayrılmasından sonra adı sık sık aşk dedikodularına karışmaya başladı. Son olarak Acun’un adı Itır Esen’le anıldı. İkili, aralarındaki aşk dedikodularına bir açıklama yapmazken, Acun Ilıcalı’dan süpriz bir hamle ile Itır Esen’i sosyal medya hesabından takibe alması kafaları karıştırdı.

Itır Esen Acun'un Takibinde

Duru güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken taçsız güzel ile Acun daha önceden birlikte görüntülenmiş ve aralarında yeni bir aşk mı var sorularını beraberinde getirmişti. Itır şu aralar Survivor Türkiye- Yunanistan yarışmasını internet üzerinden yayınlanan programını sunmaya başladı.

Itır Esen Acun'un Takibinde

Itır Esen kimdir?

 Acun Ilıcalı ve Itır Esen aşk mı yaşıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler