Ana SayfaKimdirItır Esen kimdir?

İlgili Postlar

Itır Esen kimdir?

Şu aralar adı ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan 2017 yılında katıldığı Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasında birinci seçilen, ancak sosyal medya hesabından 15 Temmuz darbe girişimi hakkında yaptığı paylaşım nedeniyle tacı elinden alınan Itır Esen, son günlerin en çok merak edilen ismi. Itır Esen kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu? Itır Esen hakkında merak edilenler haberimizde…

Itır Esen kaç yaşında? Itır Esen aslen nereli? Itır Esen hangi burç?

Itır Esen, 17 Şubat 1999 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Şu an 19 yaşında olan Itır Esen Balıkesirli ve kova burcudur.

Itır Esen kimdir?

Itır Esen, İstanbul Üniversitesi, H. A. Yücel eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği bölümümdeki eğitimine devam ediyor.

Sanat camiasında ailesinden dolayı yakın olan Itır Esen, sanat camiasının önde gelen isimlerinden Hayri Esen’in torunudur. Aynı zamanda, Türk sinemasının Yeşilçam’a damgasını vuran usta oyuncusu Itır Esen’in de yeğenidir. Itır Esen, Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacılar ile çalıştı.

2017 yılında Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen, sosyal medya hesabından 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili yaptığı “15 Temmuz şehitler gününü kutlamak adına sabahında regl oldum. Günü şehitlerimizin kanlarına temsilen kanayarak kutluyorum.” şeklindeki bir paylaşım nedeni ile mahkemelik olmuştu. Ayrıca, Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri tarafından tacı da geri alınmıştı.

Yanlış anlaşıldığını ifade eden Itır Esen, mahkemede kendisini gözyaşları içinde savunurken “Amacım kimseyi aşağılamak yada birilerini gücendirmek değildi. Suçsuzum. Beraatımı talep ederim. Yanlış anlaşıldığım için çok özür dilerim. Paylaşımım bu şekilde anlaşılacağını düşünsem bu şekilde paylaşımda bulunmazdım. Amacım halkın sosyal bir kesimini aşağılamak değildi.” demişti. Itır Esen, mahkemeden beraat etmişti.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler