Ana SayfaDizilerGünlük Dizilerimizi de Avrupa'ya İhraç Etmeye Başladık

İlgili Postlar

Günlük Dizilerimizi de Avrupa’ya İhraç Etmeye Başladık

Kanal 7 kanalında, tam 5 sezondur başarısıyla ün salmış, ekranların günlük dizi filmi olan Elif, Güney Amerika ihracatından sonra Avrupa ülkelerininde rağbetine uğradı. Elif bu defa hangi ülkeye gidiyor? Günlük Türk dizilerinin sırrı ne? Detaylar Haberimizde..

Elif, Güney Amerika’dan Sonra İspanya’da!

Tam 50 ülkede ekranların reyting sıralamasındaki olağanüstü başarısını bozmadan istikrarla devam ettiren Elif adlı günlük televizyon dizisi, başarısını Avrupaya taşımaya başladı. İspanya’nın Nova kanalıyla el sıkışan ve gelecek olan  günlerde Nova kanalında yayınlanmaya başlayacak olan Elif’in, Güney Amerikadaki başarısından sonra İspanya başta olmak üzere diğer Avrupa ülkelerinde de aynı rekoru yakalaması hedefleniyor.

Elif’in Dramı İzleyenleri Gönlünü Dağlıyor..

Küçük bir kız çocuğunun hüzünlü hayatını ana konu olarak senaryosu hazırlanan Elif’de içerisindeki aşk dolu hikayeler ile izleyiciyi tam da kalbinden etkiliyor. Dram yüklü Elif’in hayatında, yaşanan aşkların yanı sıra, Türk örf ve adetlerini dizi içerisinde hemen hemen her bölümünde konu alan dizi yapımı, Türkiye’nin tanıtımında da önemli rol oynuyor.

Elif Dizi Setine Yurtdışından Fenomenler Akın Akın Geliyor..

İzlenilen ülkelerde pek çok Elif fanatiği kişi Türkiye’ye kadar gelerek dizi setini görmek istedi ve ziyaret etti. Çoğunluğu yurt dışından gelen fanatik ziyaretçilerin sebep olduğu aksaklıklar dolayısla  Yeşil yapım set ekibi ayrıca önlemler aldılar.

Elif Türk Turizminde Önemli Rol Oynuyor..

Türkiyedeki dizi sektörü Türk Turizmi için çok önemli rol alırken, Elif günlük dizisi Avrupa ülkelerinde ayrıca yayına girince tek başında bile sektör oluşacağını düşünülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler