Ana SayfaDedikoduErkan Petekkaya'nın Uçaktan İndirilme Sebebi Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya’nın Uçaktan İndirilme Sebebi Ortaya Çıktı!

Yetenekli oyuncu Erkan Petekkaya’nın Dalaman’a gitmek için bindiği uçakta yolcularla yaptığı tartışmaya ait görüntüler, Magazin Haberleri‘nde bomba etkisi yarattı, Detaylar Haberimizde..

Erkan Petekkaya Kendimi Hicvederek Konuştum Çok Yanlış Anlaşıldım dedi!

Oyuncu Erkan Petekkaya Yolcularla Neden Kavga Etti!

Ünlü oyuncu Deniz Çakır ile beraber Fox Tv kanalında başrolünü paylaştığı Vurgun dizisinin aniden sona ermesiyle, Dalaman’a gitmek için bindiği uçaktan birden bire indirilen oyuncu Erkan Petekkaya, alkollü olarak uçağa bindiği iddia edildi. Dalaman uçağı henüz kalkmadan uçaktaki yolcularla tartışmaya giren oyuncu Erkan Petekkaya, “Ben yapmadım, yemin ederim ben yapmadım” ifadelerini kullanarak isyan etti.

Erkan Petekkaya kimdir?

erkan-petekkaya-alkol-ve-sigaran-uzak-durulsun-demeliydim

 

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, kısa bir süre önce verdiği bir röportajda “Acilen alkol ve sigaranın yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.”ifadelerini kullanmıştı. Sonrasında sosyal medyadan gelen yoğun tepkilerden üzerine, bir açıklama daha yapma gereği hissetti ve ünlü oyuncu “Alkol ve Sigaradan uzak durulsun demeliydim” diyerek söylediklerine açıklık getirmişti. Yine sahibi olduğu restoranında ruhsatsız alkol satışı yaptığı ortaya çıkan oyuncu Erkan Petekkaya’nın uçak görüntüleri internette birden bire çok konuşulanlar arasına dahil olmayı başardı.

Erkan Petekkaya’nın uçaktaki yolcularla neden tartışmaya başladığı henüz anlaşılmazken, uçakta görüntülerini çekenleri ve paylaşanları prim yapmakla suçladı.

Erkan Petekkaya’nın Uçak Görüntüleri;

Yönetmen Mustafa Uslu’dan Erkan Petekkaya’ya Destek!

Oyuncu Erkan Petekkaya’nın bu videosu hayranlarını şoka sokarken, sosyal medyadan ünlü oyuncu’ya destek paylaşımları da geldi. Ünlü yönetmen Mustafa Uslu da, yakın arkadaşı Erkan Petekkaya için kendi profilinden bir paylaşım gerçekleştirdi.

Erkan Petekkaya alkollü uçağa bindi yolcularla kavga etti olay görüntüler - Sayfa 5

Erkan Petekkaya’nın uçaktaki görüntülerini içeren videoya gelen yorumlar arasında, aylık gelirinin 450 bin TL olduğunu daha önce açıklayan Erkan Petekkaya’nın bundan sonra özel bir uçak alıp yolculuklarını gerçekleştirmesi görüşündeydi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler