Ana SayfaDizilerGülperi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hasan Yanlış Kişiyi Vuruyor!

İlgili Postlar

Gülperi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hasan Yanlış Kişiyi Vuruyor!

Gülperi dizisi 26. son bölümü Show Tv ekranlarında yayınlandı. Dizinin son bölümünde, Eyüp, Gülperi’yi kaçırıyor. Kadir’le Hasan peşlerinden gidiyor ve ormanlık bir alanda Gülperi’yi buluyorlar. Eyüp, onların geldiğini görünce kaçıyor. Hasan, babasının bu yaptıklarının intikamını almak için silahını alıyor ve evin önünde nöbet tutuyor. Gülperi, Eyüp’ün çocuklara zarar vermesinden korktuğu için onun dediklerini yapıp yanına gidiyor. Hasan annesini takip ediyor. Kadir, onlardan önce Eyüp’ü bulmuştur. Hasan silahını babasına doğrulturken annesi engel olmaya çalışıyor. Hasan yanlış kişiyi vuruyor.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Hasan Yanlış Kişiyi Vuruyor!

Gülperi 26.bölümde başka neler oldu? Eyüp, Gülperi’yi kaçırdıktan sonra ona Kadir’le boşanmasını istiyor. Gülperi, onu sevmediğini Kadir’i sevdiğini söylüyor. Eyüp, eğer onunla boşanmazsa Kadir’i ve çocukları teker teker öldüreceğini söylüyor. O sırada Hasan’ın sesini duyuyor ve Gülperi’yi bırakıp kaçıyor.

Kadir, Gülperi’ye kesinlikle evden çıkmamasını söylüyor. Eyüp tehlikesine karşı polisler evin önünde nöbet tutuyor. Eyüp, annesini ve Kader’i bulup, kredi kartlarını alıp gidiyor.

ŞEYMA GÜLPERİ’Yİ YAKIYOR!

Gülperi, hastanede yattığı gün Can’a bakan Kadir’in annesine teşekkür etmek için gittiğinde. Şeyma’nın ve Kadir’in annesinin aşağılamalarına maruz kalır. Hatta Şeyma onun üzerine kaynar su döker. O sırada Artemis gelir ve annesine çok kızarak evi terk eder. Kadir’in de o sırada eve gelmesi ile işler karışır. Artemis’i Gülperi’nin evine götürür. Şeyma, kızının Gülperi’de kalacağını duyunca deliye döner.

Kadir, Şeyma ile buluşup artık tedavi olması gerektiğini söyler ve Artemis’in velayeti için dilekçe imzalamasını ister.

KADİR EYÜP’ÜN YERİNİ BULUR!

Kadir, telefonunu ve cüzdanını çaldırır. Eyüp’ün kız kardeşinin kredi kartı ile alışveriş yaptığı yer tespit edilir ve Kadir kamera görüntülerinden Eyüp’ü tanır. Kadir, Eyüp’ün yerini bulur ve karşı karşıya gelirler. Gülperi çocuklarını korumak için Eyüp’ün dediğini yapar boşanma dilekçesini adliyeye verir. Hasan annesini adım adım takip eder. Gülperi, Eyüp’ün verdiği adrese gittiğinde Kadir’le Eyüp’ü kavga ediyor halde bulur.

Hasan da gelir ve babasına silah çeker. Gülperi ve Kadir’in ısrarlarını dinlemeyen Hasan’ın silahı patlar. Kurşun Kadir’e isabet eder.

Gülperi 26. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Gülperi Zor Durumda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler