Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 26. Bölüm Fragmanı İzle! Yamaç Çaresizce Sena İçin Gözyaşı...

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 26. Bölüm Fragmanı İzle! Yamaç Çaresizce Sena İçin Gözyaşı Döküyor!

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur’un 2. sezon 26. bölümü 1 nisan pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizinin 2. sezon 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Çeto, Mahsun tarafından vurularak öldürülmüştü. Yeni bölümde Sena kayıp oluyor. Yamaç çaresizce Sena için gözyaşı döküyor. Sena’ya ne oldu?

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Yamaç Çaresizce Sena İçin Gözyaşı Döküyor!

Çukur’un yayınlanan yeni fragmanında, Sena’nın olmadığını fark ediyorlar. Yamaç deli gibi karısını arıyor. Selim, Yamaç’ı şımarıklıkla suçluyor ama sonunda iki kardeş olayı tatlıya bağlıyor ve Selim kardeşine, Sena’yı bulacaklarını söylüyor. Sena kaçırıldı mı?

İşte Çukur dizisi 2. sezon 26. bölüm fragmanı..

ÇUKUR 2. SEZON 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Sena ile Selim, Aliço’nun yardımıyla Mahsun’un babasını bulmayı başarıyorlar. Çeto, Mahsun’u kaybetmemek için ona Sena ve Selim’in bir oyunun olduğunu söylüyor. Ama Mahsun gerçeği kendisi öğrenmek istiyor ve babasının evine gidiyor. Orada Sena ve Selim’i gördükten sonra artık bir şüphesi kalmıyor.

MAHSUN KADİR’İ ÖLDÜRÜR!

Sena ile Selim’in evden ayrılmasından sonra Mahsun babasının evine gidiyor ve kapıyı çalıyor. Kapıyı açan babası Mahsun’u görünce çok mutlu oluyor. Ama Mahsun babasını bıçaklayarak öldürüyor. Mahsun, babasını öldürdükten sonra annesini görüyor ve Kadir’in gerçekten babası olduğunu o anda anlıyor. Kadir son nefesini verirken, Mahsun büyük bir pişmanlık yaşıyor. Annesi feryat ederken onu teselli etmeye gücü bile kalmamıştır. Bu arada yüzüklü kişi Mahsun’un peşinden gidiyor.

ÇETO’NUN ZOR ANLARI!

Mahsun, bir bankta ellerindeki babasının kanına bakarak gözyaşı döküyor. Yüzüklü kişi silahını Mahsun’a doğrultuyor. Remzi, Çeto’nun yanına giderek Mahsun’un Kadir’i öldürdüğünü söylüyor. Çeto, Mahsun’u sorduğunda ondan sonra onunda kendini öldürdüğünü söylüyor. Çeto, Mahsun’un öldüğünü duyunca şoka girer kriz geçiriyor. Remzi, daha sonra Yüzüklü kişinin yanına gidiyor ve dediklerini yaptığını söylüyor.

İdris, oğulları ile pazara çıkıyorlar. Meliha, İdris’i telefonla arıyor ve evde birilerinin olduğunu söylüyor. Karakuzular intikam için, İdris’in evini gözetlemeye başlamışlardır. İdris, Meliha’nın evine gittiğinde, ev darmadağınıktır. İdris, Meliha’ya eve girmemesini söyler.

Aslında Mahsun ölmemiştir. Çeto, Mahsun’dan gerçek babasını gizlemiş ve Mahsun’un öz babasını öldürmesine sebep olmuştu. Mahsun, herkesin içinde Çeto’yu vurarak öldürür.

 Çukur Dizisinde Beklenmedik Bir Veda Yaşandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler