Ana SayfaDizilerÇukur Dizisinde Beklenmedik Bir Veda Yaşandı!

İlgili Postlar

Çukur Dizisinde Beklenmedik Bir Veda Yaşandı!

Show Tv ekranlarının 2 sezondur yayınlanan ve büyük bir beğeni ile izlenen Çukur dizisinin 58. son bölümünde Çeto karakterinin ölmesi izleyicileri derin üzüntüye boğdu. Çukur dizisinde beklenmedik bir veda yaşandı. Çeto karakterinin ölmesi ile Erkan Avcı sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı.

 Erkan Avcı Kimdir?

Çukur Dizisinde Beklenmedik Bir Veda Yaşandı!

Dizinin yayınlanın son bölümünde, Çeto, Mahsun’un öldüğünü zannedip gözyaşı dökerken Koçovalılar’dan intikam almak için yemin etmişti. Yüzüklü kişi Mahsun’un üzüntülü anında yanına geldi ve artık yeni bir hayata başlamasını söyledi. Dizinin final sahnesinde, Mahsun Koçovalılardan kaçan Çeto’yu Sahil ve Cumali’nin gözlerinin önünde kurşun yağdırarak öldürdü.

Sena ve Selim’in çabaları ile Mahsun anne ve babasını bulmuştu. Ama Çeto’nun onu yönlendirmesi ile öz babasını öldürmüştü. Bunun intikamını Mahsun, Çetodan aldı ve onu öldürdü. Böylece dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Çeto öldü.

ERKAN AVCI’DAN ÇUKUR DİZİSİNE VEDA MESAJI!

Çukur Dizisinde Beklenmedik Bir Veda Yaşandı

Çukur dizisinde canlandırdığı Çeto karakteri ile büyük beğeni toplayan Erkan Avcı, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla Çukur’a veda etti. Erkan Avcı, ‘Çeto için yolun sonu, benim için başka bir yolun başlangıcı. Teşekkür etmem gereken insanlar var reji vereninden, çay verenine kadar sağ olun var olun. Bitmeyen yol yok, Yol uzun dem ağır. Yeni hikayelerde (iyi-kötü) görüşmek üzere. Sağlıcakla kalın’ notunu düştü.

 Çukur 2. Sezon 25. Bölüm Yayınlandı! Çeto İntikam Yemini Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler