Ana SayfaDizilerYüzleşme Dizisi Muhteşem Bir Bölümle Ekranlara Veda Etti! Baba Kız Kavuşma Videosu!

İlgili Postlar

Yüzleşme Dizisi Muhteşem Bir Bölümle Ekranlara Veda Etti! Baba Kız Kavuşma Videosu!

Yüzleşme Dizisi Kanal D ekranlarında 4. final bölümü ile ekranlara geldi. Gerek oyuncu kadrosu, gerek konusu, gerekse dizinin müzikleri izleyiciler tarafından büyük bir beğeni almışken dizi erken final yaptı. Yüzleşme dizisi muhteşem bir bölümle ekranlara veda etti. Baba kızın kavuşma sahnesi ekranları başındakileri duygusal anlan yaşattı. Baba kızın kavuşma videosunu izleyebilirsiniz.

Yüzleşme Oyuncu Kadrosu

Yüzleşme Dizisi Muhteşem Bir Bölümle Ekranlara Veda Etti!

Savcı hanım, Gonca dosyasının yeniden açılması için eski savcı ile görüşüyor. Bu arada Levent ile Ömer’de eski savcıdan Gonca dosyasını alıp araştırmaya başlıyorlar. Levent, Gonca’nın tecavüz olayını görmüş ve o tecavüzcülerin arasında abisi Tunç’unda olduğunu anlıyor. Bunu babasının bildiğini de öğrenince evi terk edip otele yerleşiyor.

YÜZLEŞME 4. FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Levent, Masal’ın otelinde kalmaya başlıyor ve gizlice onun odasına giriyor. Şöminede saklı belgelere ulaştığında artık onun Gonca olduğunu anlıyor. Bu arada Masal, Ufuk’un cesedinin başındaki fotoğrafı Zümrüt’ün çektirdiğini anlıyor ve Zümrüt’e restini çekiyor.

MASAL ZÜMRÜT’ÜN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜYOR!

Öte yandan Fikret, Masal’ın yanına gidip bir günlüğüne onun kızı olmasını istiyor. Oda kabul ediyor. Fikret, kızının sevdiği yerlere götürüyor. Onların birlikte olduklarını öğrenen Zümrüt yanlarına geliyor. Masal’la işi olduğunu söylüyor. Fikret, bulundukları yeri nereden bildiğini sorduğunda, Masal’ın mesaj çektiğini söylüyor. Fikret ise buraya geleceklerinden Masal’ın haberi olmadığını söylüyor.

SONGÜL, MASAL’I YEMEĞE DAVET EDİYOR!

Songül, Fikret’in Masal’ın kendi kızı olduğu konusunda ısrarından sonra Masal’ın kendi kızı olup olmadığını anlayacağı bir yemek daveti düzenliyor. Gonca’nın en sevdiği yemeği yapıyor. Yemeğe, Levent’i ve Ömer’i de davet ediyor. Masal, ailenin hepsine ayrı ayrı hediye alıyor ve babasına antika şişede bir parfüm. Herkese hediyesini verdikten sonra sıra Fikret’e geliyor. Fikret, hediyeyi açmadan içindekinin ne olduğunu biliyor. Çünkü kızını tanıyor.

Masal’ın, yemek yerken onun önce ekmeğin içini alıp tabağa doğrayıp kaşıkla yemesinden Gonca olduğundan emin oluyorlar. Masal, tuvalete gitmesi gerektiğini söylüyor ve yerini sormadan gidince. Kızkardeşi tuvaletin yerini nereden bildiğini soruyor. Fikret’te bilir diyor.

Masal, Gonca’nın yani kendi odasına çıkıyor. Fikret arkasından odaya gidiyor. ve ‘hoşgeldin kızım’ diyor. Muhteşem bir kavuşma sahnesi oluyor ve tüm aile Gonca’nın 15 yıl sonra eve dönmesiyle duygusal anlar yaşıyor.

 Yüzleşme Dizisinden İzleyicilerine Kötü Haber!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler