Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Erhan Çelik'e iki yıl hapis cezası!

İlgili Postlar

Son dakika: Erhan Çelik’e iki yıl hapis cezası!

Son dakika: Erhan Çelik’e iki yıl hapis cezası! Gülben Ergen’in hakkında açtığı davanın duruşması görülen Erhan Çelik, davadan hapis cezası aldı. Erhan Çelik, hapis mi yatacak? Olayın seyri nasıl değişti? Gülben Ergen ile arasındaki davada gerçekleşen yeni ve bomba gelişmeler neler? Konu hakkında merak edilen tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Gülben Ergen, Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’a Neden Dava Açtı

Gülben Ergen ve Erhan Çelik davasında şok gelişme

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, bir dönem evli olduğu ve olaylı şekilde boşandığı ünlü haber spikeri Erhan Çelik ile mahkemelik olmuştu. Ergen, Çelik’i, “kişilerin özel hayatına ilişkin görüntüleri hukuka aykırı olarak ifşa etmek” suçundan mahkemeye vermişti. Erhan Çelik’ten, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar nedeni ile şikayetçi olan Gülben Ergen’in şikayeti ile İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda Erhan Çelik hakkında “Zincirleme suretiyle özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek” suçundan 2 buçuk yıldan 8 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemi ile dava açılmıştı.

Gülben Ergen kimdir?

Erhan Çelik’e iki yıl hapis cezası verildi!

Davanın duruşması bugün İstanbul Anadolu 48. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada, Gülben Ergen’in avukatı Emek Emre ve Erhan Çelik’in avukatı Zühal Akbel hazır bulunurken, mahkeme davayı karara bağladı. Mahkeme, Erhan Çelik’e ‘kişilerin özel hayatına ilişkin görüntüleri hukuka aykırı olarak ifşa etmek’ suçundan 2 yıl hapis cezası verirken, iyi hal indirimi yaptı ve cezayı önce 1 yıl 8 aya indirdi, ardından da Erhan Çelik’in kişilik özelliklerini, mahkemede tutum ve davranışlarını göz önünde bulundurarak mahkumiyet hükmünün geri bırakılmasına karar verdi. Ayrıca, Erhan Çelik’in 5 yıl denetim süresine tabi tutulmasına hükmedildi.

Erhan Çelik kimdir?

Gülben Ergen ve Erhan Çelik arasında uzun süredir devam eden davada nihayet sona gelindi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler