Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanmasının nedenini açıkladı!

İlgili Postlar

Seren Serengil Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanmasının nedenini açıkladı!

Seren Serengil Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanmasının nedenini açıkladı! Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanmasının şokunun etkisi devam ederken, boşanmanın perde arkasında yatan nedenler merak ediliyor. Seren Serengil, Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun boşanma nedenini açıkladı. Serengil’in iddiaları şaşkınlık yarattı. Beren Saat ve Kenan Doğulunun boşanma nedeni ne? Seren Serengil, konu hakkında hangi açıklaması ile dikkat çekti? Detaylar haberimizde…

Seren Serengil Hayranlarından Dua İstedi!

Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanıyor

Dört yıl önce yurt dışında sahil düğünü yaparak hayatlarını birleştiren Kenan Doğulu ve Beren Saat, önümüzdeki günlerde boşanmaya hazırlanıyor. Büyük bir aşkla evlenen ünlü çift, evliliklerinin üzerinde dolaşan kara bulutlara yenik düştü ve boşanma kararı aldı. Beren Saat, doğum gününde sosyal medya hesabından yaptığı sitemkar paylaşımı ile kafaları karıştırırken, Kenan Doğulu ile boşanma yolunda oldukları öğrenildi.

Kenan Doğulu kimdir?

Kenan Doğulu ve Beren Saat’in boşanma nedeni ne?

Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanmasının perde arkasında yatan nedenler merak edilirken, Seren Serengil’den bomba gibi bir açıklama geldi. Yeni açtığı YouTube kanalında yayın yapan Seren Serengil, Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanmasının nedenini açıkladı.

Beren Saat kimdir?

Seren Serengil’den bomba iddia

Kenan Doğulu ve Beren Saat’in boşanmasının altında yatan nedeni açıklayan Seren Serengil, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Kenan’a bugün söylemek istediğim çok önemli bir şey söylemek istiyorum. Hayatta herkesi mutlu edemezsin. Ya sen mutlu olacaksın herkes olmayacak ya da herkes mutlu olacak sen olmayacaksın. Bunun seçimini yapmak zorundasın. Senin ailen Beren. Senin annen kardeşlerin onları gör, ama birbirlerine kötülük yapmasına izin verme veya onu ezdirme. Bence Beren ailesel mevzulardan dolayı çok mutsuz. Evliliğin başından beri çok mutsuz. Bence Kenan yumuşak bir yapıya sahip olduğu için bir çözüm bulamadı. Bu tamamıyla benim düşüncem doğru da olmayabilir.

Seren Serengil kimdir?

Boşanmaya anne mi neden oldu?

Beren Saat, evlilik aşaması sırasında Kenan Doğulu’nun annesi ile tatsızlık yaşamış, bunun sonucunda Kenan Doğulu da dahil annesini sosyal medyada takibi bırakmıştı. Ünlü çiftin boşanmasının ardında anne faktörünün yattığı iddia ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler