Ana SayfaÜnlülerNuri Alço kendisinden 33 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor!

İlgili Postlar

Nuri Alço kendisinden 33 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor!

Nuri Alço kendisinden 33 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Sanat camiasına yıllarını adamış usta sanatçı Nuri Alço, evleniyor. Nuri Alço, uzun süredir aşk yaşadığı, kendisinden 33 yaş küçük olan sevgilisi Burcu Sezginoğlu’na evlenme teklifi etti. Alço’nun romantik teklifi ile şoke olan Sezginoğlu, duygularını sosyal medya hesabından ifade etti. Nuri Alço ve Burcu Sezginoğlu ne zaman evleniyor? Düğün tarihi belli mi? Nuri Alço nasıl bir evlenme teklifi etti? Burcu Sezginoğlu, şoke eden teklif karşısında nasıl bir tepki verdi? Konu hakkında merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor…

Nuri Alço, “Ayşen Gruda’nın cenazesinde cebimdeki 5 bin TL çalındı”

Nuri Alço evleniyor

Yıllarca Yeşilçam filmlerinde genç kızların gazozuna ilaç atarak tuzağına düşüren bir karakter olarak yer alan ve bu karakter ile hala daha günümüzde bile popüler olan usta sanatçı Nuri Alço, yıllardır süregelen imajına ters şekilde evlenmeye karar verdi.

Nuri Alço kimdir?

Yaklaşık on yıl gibi bir süredir kendisinden 33 yaş küçük olan Burcu Sezginoğlu ile aşk yaşayan Nuri Alço, sonunda evlenmeye karar verdi. Burcu Sezginoğlu ile yaşadığı aşkı nikah masasında taçlandırmaya karar veren usta oyuncu, genç sevgilisine romantik bir evlenme teklifinde bulundu.

Sahnede evlenme teklifi

Bir restoranda sahneye çıkarak romantik bir konuşma yapmaya başlayan Nuri Alço, sevgilisi Burcu Sezginoğlu’na dönerek “Hayat bir maratondur. Yolculukla başlar ve mezarda biter. Burcu’ya sormak isterim. Benimle bir hayat yolculuğuna var mısın?” dedi ve evlenme teklifi etti.

“EVET”

Burcu Sezginoğlu, sevgilisi Nuri Alço’dan gelen evlenme teklifi karşısında şoke olsa da kısa sürede üzerindeki şaşkınlığı attı ve yıllardır bu anı beklediğini ifade ederek hemen “evet” dedi.Evlenme kararı alan çifte, aralarındaki yaş farkından dolayı sosyal medyada eleştiri yağsa da, hiçbirini önemsemediler.

Sen benim gökyüzümsün

Burcu Sezginoğlu, Nuri Alço’nun evlenme teklifinin ardından sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yaparak duygularını ifade etti. Sezginoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Kabul ediyorum, hayatımın en şaşkın ‘Evet’iydi.. Sen beni, baharı sever gibi sevdin. Çölün ortasında bulduğun çiçek gibi. Zarar gelmesin diye cam fanusa koyup, deli gibi sahiplenerek sevdin. Benim için hiç sevmediğin yağmurları bile sevdin. Dağınık saçlarımı, dudağımdaki uçuğu, saatlerce güldüğün sakarlıklarımı. Önce dostum; sonra sevdam. Sen benim gökyüzüm. En güzel doğum günü hediyem oldun. 10 sene boyunca tüm inadıma rağmen benden vazgeçmediğin için teşekkür ederim sevgilim. Hayat yolculuğumuz daim olsun…

Çiftin düğün tarihi henüz belli değil…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler