Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 25. Bölüm Yayınlandı! Çeto İntikam Yemini Ediyor!

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 25. Bölüm Yayınlandı! Çeto İntikam Yemini Ediyor!

Çukur Dizisi 2. sezon 25. son bölümü ile Show tv ekranlarında yayınlandı. Dizinin yayınlanın son bölümünde, Çeto Mahsun’un öldüğünü duyunca kriz geçiriyor. Mahsun’un ölümüne Koçovalılar’ın sebeb olduğunu söylüyor. Çeto intikam yemini ediyor. Koçovalılar’ın kökünü kurutmaya kararlı olan Çeto, Karakuzular’la onlara saldırıyor. Karakuzular herkesi göz hapsine almaya başlıyor.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Çeto İntikam Yemini Ediyor!

Çukur 2. sezon 25. bölümde, Çeto, Mahsun’un öldüğünü duyduktan sonra intikam için hemen harekete geçiyor. Yamaç, Cumali ile dertleşirken Çukur’da ki sessizlikten endişe ediyor. Meliha, İdris’i arayarak eve birilerinin girdiğini söylüyor. Detaylar haberimizde..

ÇUKUR 2. SEZON 25. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sena ve Selim, Aliço’nun da yardımıyla Mahsun’un babasını bulunuyor. Çeto, Mahsun’u kaybetmemek için ona Sena ve Selim’in bir oyunun olduğunu söylese de, Mahsun gerçeği kendisi öğrenmek ister ve babasının evine gidiyor. Orada Sena ve Selim’i gördükten sonra artık bir şüphesi kalmaz.

MAHSUN KADİR’İ ÖLDÜRÜR!

Sena ve Selim’in evden ayrılmasından sonra Mahsun babasının evine gidip kapıyı çalıyor. Kapıyı açan babası Mahsun’u görünce çok mutlu olur. Ama Mahsun babasını bıçaklar. Mahsun, babasını öldürdükten sonra annesini görür ve Kadir’in gerçekten babası olduğunu o anda anlar. Kadir son nefesini verirken, Mahsun pişmanlık içerisindedir. Annesi feryat içindedir ve onu teselli etmeye gücü bile kalmamıştır. Bu arada yüzüklü kişi Mahsun’un peşinden gider.

ÇETO’NUN ZOR ANLARI!

Mahsun, bir bankta ellerindeki babasının kanına bakarak gözyaşı döker. Yüzüklü kişi silahını Mahsun’a doğru yöneltir. Remzi, Çeto’nun yanına giderek Mahsun’un Kadir’i öldürdüğünü söyler. Çeto, Mahsun’u sorar ve Remzi onunda kafasına silahı dayayıp kendisini öldürdüğünü söyler. Çeto, Mahsun’un öldüğünü duyunca şoka girer kriz geçirir. Remzi, daha sonra Yüzüklü kişinin yanına gider ve dediklerini yaptığını söyler.

İdris, oğulları ile pazara çıkan İdris’i Meliha telefonla arıyor ve evde birilerinin olduğunu söylüyor. Karakuzular intikam için, İdris’in evini gözetlemeye başlamışlardır. Karakuzular, Koçovalılar’ı göz hapsine almıştır. İdris, Meliha’nın evine gittiğinde, ev darmadağınıktır. İdris, bütün odaları kontrol ettikten sonra Meliha’ya eve girmemesini söyler.

Çukur 2. Sezon 25. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Çeto’dan Koçovalılara Büyük Darbe!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler