Ana SayfaDizilerYasak Elma 39. Bölüm Fragmanı İzle! Dündar Damatlıkla Kala Kalıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 39. Bölüm Fragmanı İzle! Dündar Damatlıkla Kala Kalıyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak elma 38. son bölümü ile ekranlara geldi. Ender, Kaya’nın gelişiyle huzursuzluğu başladı. Onu Erim’in çevresinde görmeye tahammül edemiyor. Daha önce sevgili olan Ender ile Kaya eski defterleri açacaklar mı bilinmiyor. Ender’in Kaya ile ilgili başka büyük bir sırrının olduğu aşikar. Öte Yandan Zeynep düğünü terk ediyor ve Alihan’a gidiyor. Dündar damatlıkla kala kalıyor.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Dündar Damatlıkla Kala Kalıyor!

Yasak Elma 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Zeynep, Dündar’a açıklama yapmak için yanına gidiyor. Dündar, kendisini zorla sevmesini beklemediğini ama ailesinin bu duruma çok üzüldüklerini söylüyor. Dündar, düğünü terk edip Alihan’a kaçan Zeynep’ten intikam almak için plan yapmaya başlıyor. Dündar, Zeynep’i kaçıracak mı?

İşte Yasak Elma 39. bölüm fragmanı.

YASAK ELMA 38. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Yıldız, annesinin birini yaraladığını öğreniyor ve Halit’i arıyor. Halit ve Yıldız, helikopterle Bursa’ya gidip olayı anlamaya çalışıyor. Babasının öldüğünü bilen Yıldız, annesinin yaraladığı kişinin babası olduğunu ve onun bir katil olduğunu öğrenince şok oluyor. Halit, şikayetini geri alması için Mustafa yüklü para veriyor.

Erim’in gelmesi şerefine Halit evde bir parti düzenliyor. Partiye Kaya’da gelince Ender’in yüzünün düştüğünü gören Yıldız, Kaya ile Ender’in aralarındaki bağlantıyı araştırmaya başlıyor. Ender, Erim’i sürekli Kaya’dan uzaklaştırmaya çalışıyor.

ZEYNEP’İN DÜĞÜNÜ OLUYOR!

Zeynep’in düğün hazırlıkları başlıyor. Emir, Ender’le Caner’in konuşmalarından, Ender’in Alihan’a kurduğu tuzağı öğreniyor ve Yıldız’a anlatıyor. Yıldız’da Zeynep’e anlatıyor. Alihan’ın Ender’le aralarında hiç bir şey geçmediğini öğreniyor. Yıldız, partide bunu Alihan’a da anlatıyor. Alihan, Zeynep’in mutsuz olduğunun farkında ama ilk adımı ondan bekliyor.

ZEYNEP ALİHAN’A KAÇIYOR!

Düğün günü geliyor. Davetliler gelmeye başlıyor. Alihan, Zeynep’le vedalaşmaya geliyor ve ona mutluluklar diliyor. Alihan, hava alanına gidiyor. Dündar, son anda Zeynep’in olmadığını öğreniyor. Zeynep, ona bir not bırakarak Alihan’a kaçmıştır. Zeynep, gelinliği ile hava alanına gidiyor ve uçağın kalktığını öğreniyor. Gözyaşlarını tutamıyor ve birden Alihan’ı karşısında buluyor. Dündar’da silahını alıp hava alanına gidiyor ve orada onları sarmaş dolaş görüyor.

 Yasak Elma 38. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Zeynep Dündar’la Evlenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler