Ana SayfaDizilerYasak Elma 38. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Zeynep Dündar'la Evlenecek Mi?

İlgili Postlar

Yasak Elma 38. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Zeynep Dündar’la Evlenecek Mi?

Fox Tv ekranlarının her bölümü büyük heyecanla izlenen dizisi Yasak Elma 38. yeni bölümü ile yeni bilgiler gelmeye başladı. Dizinin yeni bölümü 25 mart pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Yeni bölümde Zeynep gelinlik giyiyor ve Alihan onu tebrik etmek için geliyor. Alihan gittikten sonra Zeynep donup kalıyor. Zeynep Dündar’la evlenecek mi? Detaylar haberimizde..

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Zeynep Dündar’la Evlenecek Mi?

Yasak Elma dizisinin 38. bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Yıldız, babasının bir katil olduğunu öğreniyor ve gözyaşı döküyor. Halit ise Yıldız’ı teselli etmeye çalışıyor. Zeynep gelinliğine uzun uzun bakıp düşünüyor ama sonunda giyiyor. Dündar’la evlenmekte kararsız gibi görünen Zeynep’i gelinlikler içindeyken mutluluklar dilemek için Alihan geliyor ve gidiyor. Sonra Yıldız, Zeynep’i bulamıyor. Yoksa Zeynep kaçtı mı?

İşte Yasak Elma 38. bölüm 2. fragmanı..

YASAK ELMA 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Halit, işlerini hafifletmesi için eski genel müdürü Kaya’yı yurt dışından çağırır. Erim’de yurt dışındaki okuluna adapte olamadığı için geri gelir. Hem de Kaya ile birlikte. Hava alanında Erim’i bekleyen Ender, Kaya’yı görünce çok rahatsız olur ve Caner’e ‘yandık’ der.

Zeynep ile Dündar evlenmek için gün alırlar. Dündar bekarlığa veda partisi düzenler ve Alihan’ı da davet eder. Zeynep, Alihan’ın da o partiye katılacağını öğrenince çok şaşırır. Ama Alihan’ın rahat tavırlar sergilemektedir. Zeynep, Alihan’ın Amerika’ya gideceğini öğrendiği an Dündar ile evlenecek olmasından pişmanlık duyuyor. Ama ilk adını Alihan’dan bekliyor.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ KARAKOLDA BİTİYOR!

Yıldız’da Zeynep’e, kendi evinde bir bekarlığa veda partisi düzenler. Caner’den ucuz fiyatlı bir dansçı bulmasını istiyor. Dansçı geliyor ve yarı çıplak dans ederken Halit geliyor. Evin tüm hanımlarına öfkelenen Halit en çok Yıldız’a kızar. Dündar’ın bekarlığa veda partisi ise bir pavyonda gerçekleşiyor. Partide kavga çıkıyor ve kendilerini karakolda buluyorlar.

MUSTAFA YILDIZ’IN İZİNİ BULUYOR!

Yıldız’ın annesini sıkıştıran Mustafa, Yıldız’ın Halit Argun ile evli olduğunu evde bulduğu resimlerden öğreniyor. Yıldız’ın annesi ona engel olmaya çalışırken Mustafa’yı bıçakla yaralıyor ve Yıldız’ı arayıp hemen yanına gelmesi gerektiğini söylüyor.

Yasak Elma 38. Bölüm Fragmanı İzle! Ender Kaya’dan Neden Korkuyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler