Ana SayfaÜnlülerSurvivor 8. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 8. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da 8. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıyasıya mücadele eden takımlardan biri haftanın ilk dokunulmazlığını alarak ikinci dokunulmazlık oyununa avantajlı olarak başlayacak. Survivor’da güne damga vuran olay ise Melisa’nın ödül oyunu sırasında bayılması oldu. Survivor 8. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Ayrıntılar haberimizde..

2019 Survivor Yarışmacıları

Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da haftalar geçtikçe dokunulmazlık oyununun heyecanı da yükseliyor. Survivor 8. hafta ilk dokunulmazlık oyunu büyük farkla sona erdi.Türkiye -Yunanistan mücadelesinde dokunulmazlık oyunun hangi takım aldı? Survivor’da, erzak oyununda Afroditi ile karşı karşıya mücadele eden Melisa oyunun sonunda baygınlık geçirdi. Melisa, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

SURVİVOR 8. HAFTA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Acun, sonucu açıklamadan önce, geçen hafta bir yarışmacıyı kaybettiklerini, hatta Hakan’ın, Yunan yarışmacıların karşısında en iyi performansı sergileyen yarışmacıların başında geldiğini söyledi.

Söz alan Hikmet, geçen hafta dokunulmazlığı kaybettiklerini söyleyerek söze başladı. Adada herkesle arasının iyi olduğunu ama Hakan’la daha iyi olduğunu, her şeyi birlikte yaptıklarını ve onun gitmesinden büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Burvivor 8. hafta ilk dokunulmazlık oyununu büyük farkla Yunanistan kazandı.

Yunanistan 10 – Türkiye 4

SURVİVOR 8. HAFTA ÖDÜL OYUNU!

Murat Ceylan’ın sunumuyla gerçekleşen erzak oyununa başlaman önce ilk olarak Sabriye’ye adada son durum hakkında bilgi istedi.

Sabriye, Adada durumun iyi olduğunu, ama kendi durumunun kötü olduğunu, performansım pek iyi olmadığını, bu durumunda çok sanını sıktığını ve yapılacak erzak oyununda performansının iyi olmasını ümit ettiğini söyledi.

Atakan ise, ciddi anlamda aç olduklarını, erzak ödülünün ne kadar önemli olduğu geçmiş oyunlarda öğrendiğini ve bugün ödülü kazanarak haftaya enerjik devam ettirmek istediğini söyledi.

Survivor’ 8. hafta ödül oyununu Yunanistan takımı kazanarak erzakların sahibi oldu.

Yunanistan 10 – Türkiye 8

Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı

ADADA KONUŞULANLAR!

Sabriye, biraz daha oyun alamamaya devam ederse gidişatının iyi olmadığını kafayı yiyeceğini ve gittikçe kendisine olan güveninin azaldığını söyledi.

Okay ise, üzülmemenin elde olmadığını istatistikleri baktığında olumsuz etkilendiğini söyledi.

MELİSA BAYILDI!

Melisa, erzak oyunu sırasında başının döndüğünü söyleyerek sağlık ekipleri müdahalede bulundu ve oyuna ara vermek zorunda kaldı.

 Survivor’dan Hakan Gitti Ortalık Karıştı! Ödül Oyununu Kimler Kazandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler