Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 26. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha Bebeğiyle Yılmaz'a Gidiyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 26. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha Bebeğiyle Yılmaz’a Gidiyor!

Atv ekranlarında yayınlanan en çok izlenen dizilerden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 26. bölüm ilk fragmanı geldi. Dizinin yeni bölümü 28 mart perşembe akşamı ekranlara gelecek ve yer yerinden oynayacak. Züleyha, Yılmaz’ın arabasını Demir’in bozduğunu öğrenir ve evi terk eder. Züleyha bebeğiyle Yılmaz’a gidiyor. Yılmaz da o gün Müjgan’la nişanı vardır. Detaylar haberimizde..

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Züleyha Bebeğiyle Yılmaz’a Gidiyor!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanında, Hünkar hamın oğlunun Yılmaz’ın arabasını bozduğunu öğreniyor ve onunla tartışırken, Züleyha onları duyuyor. Züleyha’da Demir’den hesap soruyor. Ona ‘bundan sonra can almaktan çekinmeyen bir canisin benim gözümde’ diyor. Hünkar hanım, Züleyha’yı ve torununu bulamıyor. Züleyha bebeğini de alıp Yılmaz’ın kapısına gidiyor. Ama Yılmaz o gün Müjgan ile nişanlanıyor dur. Bu arada Cengaver, Demir’den intikam almak için Yılmaz’ın safına geçiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm ilk fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1109500647106375682

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Müjgan’ın arabası bozulur ve Yılmaz kendi arabasını Müjgan’a verir. Züleyha, Müjgan’la konuşmak için arabaya biner ama Müjgan onunla konuşmak istemez. Bir anda arabanın freni tutmaz ve kaza yaparlar. Sabahattin, Yılmaz’ı arar ve Müjgan’ın hastaya gitmediğini söyler. Yılmaz, köye doğru yola çıkarken arabasını kaza yapmış bir şekilde bulur. Önce Züleyha’nın yanına koşar ve onun başını avuçlarının içine alarak gözyaşı döker.

Yılmaz, Züleyha’yı ve Müjgan’ı hastaneye götürür. Demir, haberi alır almaz hastaneye gelir. Müjgan’la aynı odada kalan Züleyha onları görmekten rahatsız olur. Züleyha eve gitmek istediğini söyler ve gelirler.

MÜJGAN İLE ZÜLEYHA BULUŞUYOR!

Müjgan, Züleyha’yı arayıp kazanın olduğu gün kendisi ile ne konuşacağını merak ettiğini söylüyor ve ikisi buluşup konuşuyorlar. Züleyha, Müjgan’a Yılmaz ile aralarında çıkan dedikodulardan sonra ona açıklama yapmak istediğini, Yılmaz ile aralarında önceden yaşanmış bir şey olduğunu fakat şimdi ona karşı hiç bir şey hissetmediğini söyler. Müjgan’a, Yılmaz ile çok mutlu olmalarını istediğini, içi kan ağlayarak söyler. Bu arada Demir Çukurova’nın kulüp başkanlığını alıyor ve takıma kupa aldırıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 25. Bölüm Yayınlandı! Hünkar ve Fekeli Zor Durumda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler