Ana SayfaDizilerNetflix'in Yeni Türk Orijinal Dizisi Atiye'nin Çekimleri Başladı

İlgili Postlar

Netflix’in Yeni Türk Orijinal Dizisi Atiye’nin Çekimleri Başladı

Netflix’in Yeni Türk Orijinal Dizisi Atiye’nin Çekimleri Başladı

Netflix’in yayınlanacak olan yeni dizisinin başrölünde Beren Saat’in olduğu başarılı kadrosunda, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Başak Köklükaya, Melisa Şenolsun, Civan Canova ve Tim Seyfi de katılmaktadır.

İstanbul, Türkiye – 25 Mart 2019 — Merakla beklenen yeni dizi Atiye’nin başrolünde Beren Saat’in olduğu ikinci Türk orijinal dizisi Atiye’nin çekimleri başladı!

Atiye Dizisi Oyuncuları

Atiye Dizisi Nerede Çekiliyor?

Çekimler, İstanbul’da başlanan ve Göbeklitepe’de olmak üzere Güneydoğu Anadolu’nun şehirlerinde çekimlerine devam edecek olan dizi 8 bölümden oluşmakta ve bu sene içerisinde gösterime girmesi planlanıyor. Türünün gizem-dram olduğu söylenmektedir.

OG Medya tarafından Onur Güvenatam tarafından hayata geçirilen projenin baş yürütücülüğünü Özge Bağdatlıoğlu ve Jason George yapmaktadır. Yapımcılığını Alex Sutherland üstleniyor. Jason George ve Nuran Evren Sit’in kaleme aldığı dizide yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık oturuyor.

Atiye Dizisinin Konusu

Yazar Şengül Boybaş tarafından “Dünyanın Uyanışı” kitabından esinlenen dizi, genç güzel ressam Atiye’nin sürükleyici hikayesini mistik olarak ele almaktadır. Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da huzurlu, mutlu bir hayat sürmektedir, Göbeklitepe’de dünyanın en eski tapınağı olan bu yerde yapılan bir keşifle birlikte hayatı değişmiştir. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki ilişkiyi keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan gizemli olaya antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Gördüğü gizemli olaylar, Atiye’ye ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

Göbeklitepe ve Nemrut’a Yolculuk

Anadolu topraklarından geçip İstanbul’dan Göbeklitepe ve Nemrut’a uzanan dizide geçmişle gelecek ve ruhsal olanla gerçek olan, keşifle dönüşüm mistik biçimde iç içe geçiyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler