Ana SayfaÜnlülerAhu Yağtu'nun aşk bombası patladı!

İlgili Postlar

Ahu Yağtu’nun aşk bombası patladı!

Ahu Yağtu’nun aşk bombası patladı! Cem Yılmaz’ın eski eşi ve çocuğunun annesi Ahu Yağtu’nun yeni sevgilisi ile birlikte fotoğrafı ortaya çıktı. Ahu Yağtu’nun uzun süredir süren yalnızlığı sona erdi. Ahu Yağtu, yeni bir aşka yelken açtı. Peki Ahu Yağtu’nun yeni sevgilisi kim? Ahu Yağtu kiminle birlikte? Ne iş yapıyor? Ne zamandır birlikteler? Ahu Yağtu’nun yeni sevgilisi ve ilişkileri hakkında merak edilen ve ortaya çıkan detaylar haberimizde…

Ahu Yağtu ve Seçkin Özdemir aşk mı yaşıyor? Ahu Yağtu’dan açıklama geldi!

Ahu Yağtu’nun yeni sevgilisi kim?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile altı yıl önce gerçekleştirdiği evliliğini noktalayan, Yılmaz ile olan birlikteliğinden Kemal isimli bir erkek çocuk dünyaya getiren Ahu Yağtu, yeni bir aşka yelken açtı. Ahu Yağtu, bir süredir içecek fabrikaları sahibi olan iş adamı Efe Dursun ile aşk yaşıyor.

Ahu Yağtu kimdir?

Ahu Yağtu’nun sevgilisinden aşk ilanı

Ahu Yağtu ve Efe Dursun, bir süre önce Barselona’ya tatile gitmişlerdi. İş adamı Efe Dursun, bu tatil sırasında Ahu Yağtu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Dursun, yaptığı paylaşıma “Ben olmadan bir gün bile olmaz. Seni daha çok arzuluyorum. Neyse ki, iyi ki.” notunu yazdı ve bir de kalp emojisi ekledi. Efe Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım ile Ahu Yağtu ile olan aşkını herkese ilan etmiş oldu.

Ahu Yağtu'nun aşk bombası
Ahu Yağtu’nun aşk bombası

Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyorlar

Ahu Yağtu ve Efe Dursun çiftinin aşklarını şu an için gözlerden uzak yaşamak istedikleri, aşklarını sadece yakın çevrelerindeki kişiler ile paylaştıkları öğrenildi. Çiçeği burnunda çiftin, basın mensuplarına görüntü vermemek amacı ile popüler mekanlara gitmemeyi tercih ettikleri söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler