Ana SayfaDedikoduGeçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 18-24 Mart

İlgili Postlar

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 18-24 Mart

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 18-24 Mart

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 18-24 Mart… Son derece hareketli günlerin yaşandığı magazin camiasında geçtiğimiz hafta en çok hangi haberler merak edildi? Hangi ünlü isim, hangi haber ile haftanın en çok okunanları arasında yerini aldı. Detaylar haberimizde…

Poposunu Seyirciye Açarak Olay Olan Hatice’den İtiraf Geldi

Geçtiğimiz hafta, poposunu seyirci karşısında açarak Magazin Haberleri‘nde bomba etkisi yaratan şarkıcı Hatice, 2.sayfa programında samimi itiraflarda bulundu. Popçu Hatice’nin açıklamarı ve ayrıntıları Haberimizde, İşte Detaylar..

Özcan Deniz’den Boşanma Hakkında Paylaşım Geldi

Özcan Deniz’in birlikte 2018 Mart’da dünya evine girdiği oğlu Kuzey’in annesi Feyza Aktan ile boşanma iddiaları magazin gündemi her zaman tazeliğini koruyor. Özellikle oğulları Kuzey doğduktan sonra daha da güçlenen boşanma konusu, ünlü çiftin yaptıkları son paylaşım ile tamamen çürümüş oldu. Boşanma iddiaların hemen ardından ünlü çift den bir açıklama ve fotoğraf geldi.

Onur Büyüktopçu, Cinsel İçerikli Şantajı Affetmedi

Tv 8 kanalının beğenilerek izlenen yarışması Yemekteyiz’in sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu, şantaja uğradığı açıkladı. Şantajcının kendisinden, ona ait cinsel içeriği olan fotoğraf ve videolarını medyaya verileceği öne sürülerek 50 bin TL istendiğini anlattı ve ünlü sunucu bu şantaj olayını doğrulayan bir duyuru açıklaması yaptı.

Beren Saat İle Kenan Doğulu Evliliğinde Şok Karar!

Beren Saat ve Kenan doğulu evliliğinin üzerindeki kara bulutlar bir türlü gitmek bilmiyor. Beren Saat ile Kenan Doğulu evliliğinde şok karar geldi. Ünlü çift aralarındaki anlaşmazlığı bir türlü giderememiş ve Beren Saat boşanmak istediğini eşine bildirmiş.

Sinan Akçıl’ın Eşi Burcu Kıratlı Tesettüre mi Girdi

Ünlü söz yazarı ve şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde ani bir şekilde dünya evine girdiği Burcu Kıratlı teseddüremi girdi? Burcu Kıratlı’nın bugün tesettürlü fotoğraflı paylaşım yapması sosyal medyada deprem etkisi yarattı. Tüm detaylar Haberimizde..

Serdar Ortaç ve Chloe Evliliğinden Kötü Haber! Artık Bitirmek İstiyorum!

Ünlü Şarkıcı Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan evliliklerinde problem olduğun uzun süredir gündeme oturmuştu. Serdar Ortaç ve Chloe evliliğinden kötü haber geldi. Serdar Ortaç’ın boşanmak için mahkemeye başvurduğu açıklandı.

Bir Zamanlar Çukurova’da Dizi Aşkı Gerçek Mi Oldu?

Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi reyting sıralamasında ilk sırada yer almaya devam ediyor. Yılmaz ve Züleyha karakterleri ile gönülleri taht kuran, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraf hayranlarını çok mutlu etti. Bir Zamanlar Çukurova’da dizi aşkı gerçek mi oldu? soruları akıllara getirdi.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Neden Boşanıyor?

Ünlü oyuncu Beren Saat doğum gününde (26 Şubat) sosyal medya hesabında olay yaratan paylaşımlar yaptı, o paylaşımın ardından Kenan Doğulu ve Beren Saat evliliğinin sorunlar yaşadığı haberleri çıktı.

Bu olayların dört yıl öncesinde yakın arkadaşlarının katıldığı bir törenle Amerika’da evlenen ünlü çift, boşanma karar aldığını belirtiyor.

Ünlü Oyuncu Burak Hakkı, Evlilik Yeminini Bozdu

Türk film ve dizi dünyasının başarılı ve yakışıklı oyuncularından Burak Hakkı evlilik konusundaki fikrini değiştirdi. Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar da bulunan Burak Hakkı hakkında merak edilen tüm detaylar Haberimizde…

Bengü’den Dikkat Çeken Açıklama Geldi!

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında dünya evine giren sanatçı bebeğini kucağına alacağı günü bekliyor. Hamileliğinin 5. ayında olan Bengü bir AVM’de alışveriş yaparken görüntülendi ve muhabirlerin sorularına cevap verdi. Bengü’den dikkat çeken açıklama geldi. Baby shower yapacak mısınız? sorusuna, yapmayacağını ve öyle bir adetlerinin olmadığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler