Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu ve Beren Saat'in Boşanma Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu ve Beren Saat’in Boşanma Tarihi Belli Oldu!

4 Yıl Süren Evliliğin Ardından Kenan Doğulu ve Beren Saat’in Boşanma Tarihi Belli Oldu! Kenan Doğulu ve Beren Saat Ne Zaman Boşanıyor

Beren Saat kimdir?

Kenan Doğulu kimdir?

Kenan Doğulu ve Beren Saat Neden Boşanıyor?

Ünlü oyuncu Beren Saat doğum gününde (26 Şubat) sosyal medya hesabında olay yaratan paylaşımlar yaptı, o paylaşımın ardından Kenan Doğulu ve Beren Saat evliliğinin sorunlar yaşadığı haberleri çıktı.

Bu olayların dört yıl öncesinde yakın arkadaşlarının katıldığı bir törenle Amerika’da evlenen ünlü çift, boşanma karar aldığını belirtiyor.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Ne Zaman Boşanıyor?

Kanal D ekranlarında karşımıza çıkan sabah programında, Beren Saat ve Kenan Doğuluya yakın bir kişiden yapımcılarına mesaj geldiğini iddia ederek boşanacaklarını açıkladılar. Bir süredir boşanacakları konuşulan ve sorulara cevapsız kalan çift, 28 Mart 2019 Tarihinde (1 Hafta Sonra) boşanıyor.

Beren saat kişisel profilinde, makyajsız ve siyah beyaz bir fotoğrafla;

“Bugün bir yaşıma daha girdim! İnsanların yaş aldıkça ne kadar acımasız olabileceği gerçekleriyle; herkesin aslında aynı kusursuz bebek olarak Dünya’ya geldiği bilgisi arasında çabalamaktayım. Bir taraftan kolektif bir aşkta yüzdüğüm, bir taraftan da yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelene gülüyorum… Ayak bastığım en karanlık doğum günüm olduğunu düşündüğüm anda Efe’yle şarkımız Hero çalınca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma resmen yeniden ışık saçıldı. Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olacak; yaşam benim için inci gibi sıraya dizdiği travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum. Bir direniştir yaşamak ve bir akıştır aynı zamanda; bir kabulleniştir, parçalanıştır, bütünlenip yeniden doğuştur; bir serzeniştir yaşamak; ani bir yüzleşmedir, yeniden tanışmadır, yolun yarısında baştan başlamadır; deli derlercesine bir gülüştür; insan incitememektir şahsi incinmişliklerinden ötürü; bir dinleyiştir vaaz vermeden, ikna oluştur sual etmeden; bir diz çöküştür eğilebildiğince ve fakat dimdik bir inanıştır da yaşamak; öyle bir seviştir ki herkesi olduğu gibisine… İyi ki varsınız, iyi ki doğduk!…”

Şeklinde paylaşım yapmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler