Ana SayfaDedikoduBeren Saat Takipçisinden Gelen Mesajı Paylaştı!

İlgili Postlar

Beren Saat Takipçisinden Gelen Mesajı Paylaştı!

Bugün bir televizyon programında canlı yayında Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun 28 mart perşembe günü evliliklerini sonlandırmak için mahkeme gideceği söylendi. Bu haberlerden sonra oyuncu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Beren Saat takipçisinden gelen mesajı paylaştı. Bu da bu haberlerin doğruluğunu kanıtlar nitelikte.

Kenan Doğulu ve Beren Saat’in Boşanma Tarihi Belli Oldu!

Beren Saat Takipçisinden Gelen Mesajı Paylaştı!

Ünlü oyuncu Beren Saat eşi Kenan Doğulu ile 28 mart Perşembe günü boşanacağı yönündeki haberler sonrasında yabancı bir takipçisinden gelen mesajı sosyal medya hesabından paylaştı. Çiftin yakın çevresinden gelen iddialara dayanılarak yapılan perşembe günü boşanacakları yönündeki haberlerden hemen sonra Beren Saat bir paylaşımda bulundu.

İşte Beren Saat’in paylaştığı o mesaj:

Beren Saat Takipçisinden Gelen Mesajı Paylaştı

“Merhaba Beren! Zaten bunu bildiğini biliyorum, ama zaman zaman hatırlatmak iç açıcı olabiliyor. Sizi seviyoruz, sizi destekliyoruz ve her zaman sizi bekliyor olacağız. Hayatta hiç bir şey sonsuza dek sürmez, ne mutluluk ne de acı. Duygusal olarak bir kayaya çarptığında, bir sonraki adıma geçmenin yolu yerinden kalkmaktır. Geçecek, zaman her şeyle ilgilenecek. Sana çok büyük bir kucaklama gönderiyoruz”

Beren Saat kimdir?

Kenan Doğulu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler