Ana SayfaÜnlülerNesrin Cavadzade'nin transparan kıyafeti tepki çekti!

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade’nin transparan kıyafeti tepki çekti!

Nesrin Cavadzade’nin transparan kıyafeti tepki çekti! Sık sık giydiği birbirinden cesur kıyafetler ve verdiği iddialı pozlar ile gündeme gelen güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, yine cesur bir kıyafeti ile gündeme geldi. Nesrin Cavadzade, katıldığı bir organizasyonda giydiği kıyafetle dikkat çekerken, aynı geceden sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozu ile tepki çekti. Nesrin Cavadzade, nasıl bir kıyafet giymeyi tercih etti? Kıyafeti neden tepki çekti? Ünlü oyuncuya nasıl eleştiriler geldi? Sosyal medya kullanıcıları hangi yorumlarda bulundular? Konu hakkında merak edilen tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Nesrin Cavadzade Estetik İddialarına Cevap Verdi!

Nesrin Cavadzade’den cesur poz

Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye isimli sevilen dizide rol alan ve Tülay isimli karaktere hayat veren, geçtiğimiz ay dizinin oyuncu kadrosundan ayrılan ekranların aranan yüzlerinden biri olan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, son olarak İstanbul’da düzenlenen bir defileye konuk olarak katıldı. Güzelliği ile dikkat çeken Nesrin Cavadzade, sık sık giydiği cesur kıyafetler ve verdiği iddialı pozlar ile gündeme gelirken, yine böyle bir konu ile gündeme geldi.

Nesrin Cavadzade kimdir?

Tepki çekti

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, konuk olarak katıldığı defilede transparan bir kıyafet giymeyi tercih etti. Cavadzade’nin cesur kıyafeti gecede dikkat çekmesine neden olurken, tüm gözleri üzerinde toplayan ünlü oyuncu bu gecede çekilmiş bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Nesrin Cavadzade, bu pozu ile sosyal medyadaki takipçilerinden tepki aldı.

Nesrin Cavadzade’ye eleştiri yağmuru

Nesrin Cavadzade’nin transparan kıyafetini gören bazı takipçileri, “Ne cesareti ya vücudunu teşhir etmek ne zaman cesaret oldu?” ve “İyice saçmaladın, berbat ötesi” gibi yorumlar ile güzel oyuncuyu eleştiri yağmuruna tuttular.

İşte Nesrin Canadzade’nin transparan kıyafeti

Nesrin Cavadzade'nin transparan
Nesrin Cavadzade’nin transparan

Nesrin Cavadzade, Bizim Hikaye dizisinden ayrıldı. Şimdilerde televizyon ekranlarından uzak…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler