Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy sahnede yanına yaklaşan kadına neden vurduğunu anlattı

İlgili Postlar

Bülent Ersoy sahnede yanına yaklaşan kadına neden vurduğunu anlattı

Bülent Ersoy sahnede yanına yaklaşan kadına neden vurduğunu anlattı… Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda şarkı okurken aniden yanına yaklaşan kadına mikrofonla vurdu. Ersoy, gelen eleştirilerin ardından konu hakkında açıklama yaparak kendini savundu ve bu hareketi neden yaptığını anlattı. Bülent Ersoy, neden yanına gelen kadına mikrofonla vurdu? Bu davranışının altında yatan gerekçesi ne oldu? Kendini nasıl savundu? Davranışının nedenini hangi sözler ile nasıl açıkladı? Konu hakkında merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Bülent Ersoy’u Makyajsız Görenler Gözlerine İnanamadı

Bülent Ersoy mikrofonla kadın hayranına vurdu!

Müzik dünyasında Diva olarak anılan usta sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde İstanbul Şişli’de bulunan bir mekanda sevenleri ile bir araya geldi. Sahnede adeta devleşen ve en sevilen şarkılarını konukları için seslendiren usta sanatçı Bülent Ersoy, talihsiz bir olay yaşadı. Ersoy, sahnede şarkılarını seslendirirken, aniden yanına kadın bir hayranı yaklaştı. Kadın hayranının sahneye çıkıp yanına geldiğini gören usta sanatçı, elindeki mikrofonla kadına vurdu. Bülent Ersoy, bu hareketi ile kadına şiddet uyguladığı gerekçesi ile eleştiri yağmuruna tutuldu.

Bülent Ersoy kimdir?

Bülent Ersoy kendini savundu

Bir anda eleştirilerin hedefi haline gelen Bülent Ersoy, 2. Sayfa isimli programa bağlanarak olay hakkında kendini savundu. Ersoy, kötü niyetli olmadığını vurgulayarak “Şiddetin kadını erkeği olmaz. Şiddet şiddettir ama burada yapılan bir şiddet varsa evvela bana uygulanmıştır Ben orada esere girif olmuştu. Oraya çıkması abesle iştigal. Ben iki kere sahnede vuruldum. Bu bana yapılan şiddet değil sonu ölümle bitecek bir neticeydi. İnsanlar bunu yazmadan önce bir düşünsünler. Ben çok insan severim. Ben beni vuran ve kurşunun böbreğimden geçmesine sebep olan kişiyi bile affettim. Kanunlar önünde affedilmedi. Kadını nasıl kibarca geri çevirebilirdim. Bunlar olacak şey değil. İnsanlar önce kendisini oraya koyacak. Orada o kadın bıçak falan çıkarabilirdi. Orada birebir karşı karşıyasınız orada ne yapacağı meçhul. Ben indikten sonra ‘kimdir bu kadın çağırın’ dedim. Çok sert görünürüm ama yüreğim yufkadır.Kadın o kadar sarhoşmuş ki yerlere düşmüş. Kadını eşi falan alıp götürmüşler zaten. Yoksa kimsenin şahsına münhasır bir şeyde bulunmam. Can acıtma gibi duygular yoktur benim gönlümde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler