Ana SayfaÜnlülerŞebnem Bozoklu evlilik hikayesini anlattı

İlgili Postlar

Şebnem Bozoklu evlilik hikayesini anlattı

Şebnem Bozoklu evlilik hikayesini anlattı… Geçtiğimiz günlerde ani bir şekilde nikah masasına oturan ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, nasıl evlendiğini anlattı. Şebnem Bozoklu, bir süredir aşk yaşadığı Kanat Atkaya ile nasıl bir hikaye ile nikah masasına oturdu? Sürpriz nikah nasıl gerçekleşti? Bu ani nikahın perde arkasında nasıl detaylar gizli? Ani bir şekilde evlenerek herkesi şoke eden güzel oyuncu Şebnem Bozoklu, nasıl sürpriz bir nikah kıydıklarını tüm detayları ile birlikte anlattı. İşte Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya’nın evlilik hikayesi…

Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya Beraberliklerini Taçlandırdılar!

Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya evlendi

Sempatisi, güzelliği ve başarılı performansı sayesinde ekranların aranan yüzlerinden biri haline gelen Şebnem Bozoklu, bir süredir Kanat Atkaya ile aşk yaşıyordu. Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu ve sevgilisi Kanat Atkaya, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir nikahla hayatlarını birleştirdi. Sürpriz nikahı, çiftin aileleri de dahil olmak üzere yakın arkadaşları bile bilmiyordu. Şebnem Bozoklu, Kanat Atkaya ile nikah masasına oturdukları anı tek tek anlattı.

Şebnem Bozoklu kimdir?

Şebnem Bozoklu’dan nikah hikayesi

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sürpriz nikahın detaylarını anlatan Şebnem Bozoklu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

23 Mart 2019 öğleden sonra saat 14.00… Ailelerimiz bize öğle yemeğine geldiklerini sanıyorlar. Bizim iki ay önce belediyeye evlilik başvurusu yaptığımızdan habersizler ve sürekli sıkıştırıyorlar hadi hadi hadi diye.

Kimsenin haberi yok evleneceğimizden en yakın arkadaşlarımızın bile. İlk fotoğrafta annelerimizin önünde evlenme teklif ediyor Kanat. Bizimkiler daha bu haberin mutluluğunu ve şaşkınlığını atlatamadan zırr kapı çalıyor ve nikah memuru eve geliyor. Bomba düşüyor eve. Koşup hemen beyaz elbisemi giyiyorum.

Ailelerimiz ve nikah şahitlerimiz minicik bir ekibiz. Benim için dünyanın en güzel yerinde, evimizde canımız annelerimizin ailelerimizin önünde evet diyoruz.

Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu ve gazeteci yazar Kanat Atkaya, yaklaşık iki yıldır aşk yaşıyordu. Uzun süredir birlikte olan çift, sonunda aşklarını evlilik ile taçlandırmaya karar verdi. Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya, geçtiğimiz günlerde evlerinde ailelerinin eşliğinde kıyılan nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler