Ana SayfaDizilerGülperi 26. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Gülperi Zor Durumda!

İlgili Postlar

Gülperi 26. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Gülperi Zor Durumda!

Show tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden Gülperi 26. yeni bölümü ile 29 mart cuma akşamı ekranlara gelecek. Eyüp’ün Gülperi’nin Kadir ile evlenmesini öğrendikten sonra hastaneden kaçar ve Şeyma’yı kaçırır. Gülperi’nin gelmesi karşılığında Şeyma’yı serbest bırakacağını söyleyen Eyüp, amacına ulaşır. Gülperi artık Eyüp’ün elindedir. Gülperi zor durumda. Gülperi, Eyüp’ün elinden nasıl kurtulacak?

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi Zor Durumda!

Gülperi 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Eyüp, Gülperi’ye Kadir’den boşanmasını istiyor. Gülperi, Eyüp’e onu sevmediğini haykırıyor. Bu arada Kadir, silahını alıyor ve Gülperi’yi bulmak için harekete geçiyor. Aynı şekilde Hasan’da annesini bulmak için yola çıkıyor. Yakup ağa ise tüm adamlarını toplayıp oğlunun bulunması için emir veriyor. Can ise ellerini açıp annesi için dua ediyor.

İşte Gülperi 26. bölüm 2. fragmanı..

Gülperi’nin elindeki boşanma dilekçesini Kadir yırtar atar. Gülperi, Yakup ağanın evine gider ve çocuklarını vermesini ister. Ama kafasına taş atarlar ve yaralanır. Gülperi, sadece Can’ı alarak  evine döner. Hasan ile Bedriye ise annelerinin dedeleri tarafından tartaklanmasını pencereden izlemekle yetinirler.

Hasan, annesine kızgınlığından farklı biri olmuştur. Artemis’le arabayla dolaşmaya çıktıklarında ehliyetsiz araba kullandığı için karakola düşer. Kadir, Gülperi ve Can, birlikte yemek yiyecekleri sırada Hasan’ın karakolda olduğu haberi gelir.

Gülperi, oğluna eve dönmesini söyler ama Hasan bunu kabul etmez. Kadir, Yakup’a karısına bir daha dokunursa karşısında kendisini bulacağını söyler. Artemis, Hasan’ın tavırlarından hoşlanmaz ve onu bu konuda uyarır.

Bedriye , halası ve babaannesi ile alışverişe gider ve istediği her şey alınır. Bedriye, yerde bulduğu künyenin sahibinin en yakın arkadaşı olduğunu öğrenir. Künyeyi yerde bulduğunu arkadaşına anlatırken onu videoya alıp sosyal medya da yayınlarlar.

Eyüp, hastaneden kaçar ve Şeyma’yı kaçırır. Kadir’i arar ve Gülperi’yi getirmesi karşılığında Şeyma’yı bırakacağını söyler. Kadir, polislerle Eyüp’ün olduğu yere doğru yola çıkar ama Gülperi ondan önce Eyüp’ün yanına gitmiştir. Hasan’la Bedriye ise babalarının bulunduğu yerin adresini Can’dan öğrenirler ve Artemis’i de alıp oraya giderler.

Gülperi 26. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Kadir Gülperi’yi Eyüp’ün Elinden Kurtarabilecek 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler