Ana SayfaDizilerGülperi 26. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Kadir Gülperi'yi Eyüp'ün Elinden Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Gülperi 26. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Kadir Gülperi’yi Eyüp’ün Elinden Kurtarabilecek Mi?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Gülperi, 26. yeni bölümü ile 29 mart akşamı ekranlara gelecek. Eyüp, Gülperi’nin Kadir’le evlendiğini duymasından sonra hastaneden kaçmıştı ve Şeyma’yı rehin almıştı. Dizinin 25. son bölümünde, Gülperi’nin gelmesi karşılığında Şeyma’yı serbest bırakmıştı. Kadir, Gülperi’yi Eyüp’ün elinden kurtarabilecek mi?

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Kadir Gülperi’yi Eyüp’ün Elinden Kurtarabilecek Mi?

Gülperi 26. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Hasan, babasına eğer annesinin kılına zarar verirse onu kendi elleriyle öldüreceğini söylüyor. Kadir, polislerle geldiği zaman her şey için geç oluyor. Eyüp, Gülperi’yi kaçırmıştır. Kadir, Gülperi’yi kurtarabilecek mi?

İşte Gülperi 26. bölüm fragmanı..

GÜLPERİ 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülperi, çocuklarına tekrar kavuşabilmek için Kadir ile boşanmak ister ve dilekçe verir. Kadir, onu elinde dilekçeyle görür ve elindeki dilekçeyi alır yırtar. Gülperi, Yakup ağanın evine gider ve çocuklarını vermesini söyler.Ama kafasına taş atarak onu yaralarlar. Gülperi, sadece Can’ı alarak eve döner. Hasan ile Bedriye ise annelerinin dedeleri tarafından tartaklanmasını pencereden izlerler.

Yakup ağa Hasan’a tüm malını mülkünü ona yürüteceğini söyler. Hasan’ın altına son model bir araba verir. Hasan, annesine kızgınlığından bambaşka biri olur. Artemis’le arabayla dolaşmaya çıktıklarında ehliyetsiz araba kullanmak suçundan karakola düşer. Kadir, Gülperi ve Can, birlikte yemek yapıp yiyecekken Hasan’ın karakola düştüğünü öğrenirler.

Gülperi, oğluna eve dönmesini ister ama Hasan bunu kabul etmez. Kadir, Yakup’a karısına bir daha dokunursa karşısında kendisini bulacağını söyler. Artemis, Hasan’ın tavırlarından hoşlanmaz ve onu uyarır. Hasan ise fabrika ayarlarına döndüğünü söyler.

Bedriye , halası ve babaannesi ile alışverişe gider en pahalı kıyafetleri satın almasına müsaade ederler. Bedriye, yerde bulduğu künyenin sahibinin en yakın arkadaşı olduğunu anlar. Künyeyi yerde bulduğunu arkadaşına anlatırken onu videoya alıp internette yayınlarlar.

Eyüp, hastaneden kaçar ve Şeyma’yı rehin alır. Kadir’i arayarak Gülperi’yi getirmesi karşılığında Şeyma’yı bırakacağını söyler. Kadir, polislerle Eyüp’ün olduğu yere doğru yola çıkar. Gülperi ise ondan önce Eyüp’ün yanına gitmiştir. Hasan’la Bedriye ise babalarının yerini Can’dan öğrenirler ve Artemis’i de alıp oraya giderler.

Gülperi 25. Bölüm Yayınlandı! Gülperi Eyüp’ün Elinde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler