Ana SayfaDizilerKuzgun 7. Bölüm Fragmanları İzle! Dila Babasının İşlerinin Başına Geçiyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 7. Bölüm Fragmanları İzle! Dila Babasının İşlerinin Başına Geçiyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Kuzgun 7. bölümü ile ilgili fragmanlar geldi. Dizinin son bölümünde, Kuzgun, Ali’nin kendisine yaptıklarından sonra Rıfat’ı ihbar etmiş ve Rıfat tutuklanmıştı. Dila, babasını polisler götürürken arkasından koşup ağlarken, Kuzgun kendi babasını suçsuz yere polislerin götürdüğü aklına geldi. Rıfat tutuklandıktan sonra hapse atılıyor. Dila babasının işlerinin başına geçiyor. Dizinin son fragmanlarını izleyebilirsiniz.

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Dila Babasının İşlerinin Başına Geçiyor!

Kuzgun dizisinin ilk fragmanda, Dila Kuzgun’a hesap soruyor ve ona ne ara bu kadar kötü olduğunu soruyor. Kuzgun, geçmişte babasının günahı yokken hapse atılmasında babasının parmağı olduğunu ve yıllarca bu intikamı alabilmek için yaşadığını, tek isteğinin onların evine girmek olduğunu itiraf ediyor. Yıllarca sadece bunun için yaşadığını söylüyor.

İşte 7. bölüm ön izleme..

Rıfat, Dila’ya hapiste olduğu sürede onları rahat bırakmayacaklarını ve kendisini hapiste yaşatmayacaklarını söylüyor. Dila, bir karar alıyor ve babasının işlerini kendisinin yöneteceğini söylüyor. Rıfat, Kuzgun’a onu bir gün öldüreceğini söylüyor. Derviş, Meryem’e sistemin değişmeyeceğini sadece isimlerin değişeceğini söylüyor.

İşte Kuzgun 7. bölüm 2. fragman..

KUZGUN 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzgun tohum işini aldıktan sonra sevkıyat gününü öğrenmek için Rıfat’ın odasının anahtarının bir tanesinin Dila’da olduğunu öğrenip, Dila’yı yemeğe götürüyor. Bir fırsatını bulup anahtarı ondan alıp, Rıfat’ın odasına girerek sevkıyat gününü öğreniyor. Kuzgun, babasının esti mesai arkadaşlarından birini bulup sevkiyatı ihbar edeceğini söylüyor.

Borç içinde olan Kartal Ali’den iş istiyor. Ali onu büyük sevkıyattaki tırlardan birinin şoförü olarak işe alıyor. Kuzgun, Kartal’ı sevkıyatın olacağı yerde görünce büyük bir kavgaya tutuşurlar. Kuzgun, kardeşini bayıltır ve sırtında eve götürür. Kapıyı açan annesine bu gece onu dışarı çıkartmamasını ister. Kuzgun evden çıktığında Ali’nin adamları tarafından saldırıya uğrar.

Kumru, terzi Derviş’e babasının yazdığı mektuptan yola çıkarak onun izini bulur. Ama görüşmeye Meryem gider. Ona Kuzgun’u bu yoldan döndürmesi için yardım ister. Oda artık onu bu yoldan kimsenin döndüremeyeceğini söyler.

Kuzgun, Rıfat’ın evine gider. Ali onu ayakta görünce şaşırır. O sırada kapı çalınır ve Rıfat’ı polisler tutuklamaya gelmiştir.

Kuzgun 6. Bölümde Yaşananlar! Kuzgun Rıfat’tan İntikamını Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler