Ana SayfaDizilerKızım 25. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü Hastaneye Kaldırılıyor!

İlgili Postlar

Kızım 25. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü Hastaneye Kaldırılıyor!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Kızım 25. yeni bölümü ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin 26. yeni bölümü 29 mart cuma akşamı ekranlara gelecek. Kızım dizisinin son bölümünde Demir, önceden yaptırıp ama okumadan yırtıp attığı DNA testini yeniden çıkarttırır ve Öykü’nün gerçek babası olduğunu öğreniyor. Öykü’nün hafızası yerine gelmiştir. Her şey çok güzel giderken Öykü’nün ateşi yükseliyor. Öykü hastaneye kaldırılıyor.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Öykü Hastaneye Kaldırılıyor!

Kızım dizisi 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Öykü’nün birden ateşi yükseliyor. Demir ile Candan, Öykü’yü hastaneye götürdüklerinde bir şeylerin ters gittiğini fark ediyorlar. Doktor’a ne olduğunu sorduklarında, Öykü için uygun bir ilik bulunup nakil yapılması gerektiğini öğrenen Candan ve Demir donup kalıyorlar.

İşte Kızım dizisi 25. bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1110453920525152257

KIZIM DİZİSİ 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Candan Öykü’nün evde olmadığını anlıyor ve hemen Demir’e haber veriyor. Zeynep’i arayan Demir, ona ulaşamayınca iyice endişelenir. Demir, Öykü’yü Cemal’in arabasında görür ve hemen onu çıkarır. Onlar kavga ederken Öykü birden baba der. Öykü’nün hafızası yerine gelmiştir.

Öykü ve Demir sonunda birbirlerine kavuşur. Öykü’nün babasına “Ben sanki seni çok özlemişim” sözleri babasını çok duygulandırır. Öykü, Candan’a onlarla kalmak istediğini, kendisini bir daha teyzesine göndermemelerini istiyor. Murat’a hastane borcunu götüren Demir, onun iğneleyici sözleri karşısında kendine hakim olmakta zorlanır.

Candan’da Öykü’nün tekrar hatırlamasına çok mutlu olur. Demir eve geldiğinde Uğur’un annesi Müfide nine evdedir ve Uğur’dan haber alamadığını söyler. Öykü okula gitmemek istemediğini söyler. Demir, Öykü’nün okula neden gitmek istemediğinin Candan’a anlatır. Öykü, babasına kendisi için çok önemli olduğunu söylüyor ve bir daha kavga etmemesini, hırsızlık yapmamasını, başını belayı sokmaması konusunda kendisine söz vermesini istiyor. O da kızına bu konularda söz verir.

Zeynep’in yaptıklarından dolayı Müfide ve Öykü onu pişman ederler. Candan Zeynep’i kolundan tutarak Cemal ile bir iş çevirmemesi konusunda onu uyarıda bulunur. Ama  Zeynep, dışarı çıkar ve Cemal’i arar. Onunla konuşması gereken önemli bir konu olduğunu söyler.

Kızım 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir DNA Testini Alır ve Rahatlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler