Ana SayfaDizilerKadın 55. Bölümde Yaşananlar! Her Şey Nezir'in Vicdanına Kalıyor!

İlgili Postlar

Kadın 55. Bölümde Yaşananlar! Her Şey Nezir’in Vicdanına Kalıyor!

Kadın dizisinin 55. son bölümü Fox tv ekranlarında yayınlandı. Dizinin son bölümünde, Bahar ve Sarp kendilerini büyük bir çıkmazın içinde buluyorlar. Doruk için tehlike büyüyor. Bahar ile Sarp çaresizliğin içinde kalıyorlar. Bu arada Suat’ta yakalanıyor ve dövülüp Sarp’ın kapalı olduğu yere atılıyor. Sarp, elindeki Doruk’un fotoğrafına bakıp Nezir’in yapacaklarından korkuyor. Her şey Nezir’in vicdanına kalıyor.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Her Şey Nezir’in Vicdanına Kalıyor!

Kadın dizisinin yayınlanın son bölümünde, Nezir, Doruk’u bahçeye götürüyor ve onunla bir oyun oynamak istediğini söylüyor. Doruk, tüm masumiyeti ile Nezir’in babasının arkadaşı olduğunu sanıyor. Sarp, neden olduklarından dolayı kendinden nefret ediyor. Bahar belli etmemeye çalışsa da Sarp’a zarar verilmesinden çok korkuyor. Kısmet, Arif’in Bahar’ı korumak istediğini öğreniyor ve düğümü çözmeye çalışıyor.

KADIN 55. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Nezir, Doruk’u bahçeye götürüyor ve orada bir oyun oynamak istediğini söylüyor. Ama önce gözlerini bağlaması gerektiğini söyleyince, Doruk kör ebe oyunu oynayacağını sanıyor ve kabul ediyor. Hatta bu oyunu çok sevdiğini söylüyor.

KISMET DÜĞÜMÜ ÇÖZMEYE HAZIRLANIYOR!

Arif, tüm suçları kabul ettiğinde avukatının kardeşi olduğunu öğreniyor. Kısmet olayı en ince ayrıntısına kadar inceliyor. Abisine atılan iftirayı çözene kadar bu işin peşini bırakmıyor. Kısmet, arif’in birini korumaya çalıştığını farkına varıyor ve abisinden bir isim istiyor. Eğer onun kim olduğunu söylerse kimseye zarar vermeden olayı çözebileceğini söylüyor. Arif, Bahar’ı korumaya çalıştığını ve onun ve çocuklarının zarar görmesini istemediğini söylüyor.

SUAT’DA SARP’IN YANINA ATILIYOR!

Her Şey Nezir'in Vicdanına Kalıyor

Münir ve Sarp’ın yanına Suat feci bir şekile dövülmüş olarak getiriliyor. Münir telaşla önce tanımadığı Suat’ın yanına gidiyor. Suat her şeyden habersiz Münir’e, Sarp’a ne olduğunu soruyor. Münir de ona galiba büyük oğlunu öldürdüklerini söylüyor.

BAHAR SARP İÇİN ENDİŞE İÇİNDE!

Bahar, kimseye belli etmemeye çalışıyor ama, Sarp’a bir zarar gelmesinden çok korkuyor. Hatta Bahar ve Pırıl yemek masasında Nezir’den kurtulmayı kafalarına koyuyorlar. İki kadınında eli masadaki bıçaklara gidiyor. Nezir ise Sarp’a zarar vermek için elinden geleni yapıyor.

Kadın 55. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Doruk’a Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler