Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerHababam Sınıfı Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Hababam Sınıfı Geri Dönüyor!

Hababam sınıfı ruhu, Hababam Sınıfı Yeniden film ekibi ile Hababam’ın merşhur merdivenlerinde bir araya geldi. Hababam Sınıfı Geri Geliyor! Heyecan veriici haberin detayları Haberimizde..

Hababam Sınıfı Geri Dönüyor!

Hababam Sınıfı Yeniden filmi için düzenlenen basın toplantısına ilgi çok fazlaydı. Toplantı boyunca alkışlar devam ederken sonunda tüm öğrenciler ve öğretmenleri ile Hababam Sınıfı Yeniden film ekibi meşhur Hababam pozu verdiler.

Altan Erkekli: “Hababam Sınıfı’nın Ruhunu İçimizde Hissettik”

Hababam Sınıfı Yeniden’in Mehmet Hocasına can veren ünlü oyuncu Altan Erkekli konuşmayı ilk başlatan isim oldu ve; Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı izleyerek büyüdük hepimiz. Bu filmde oynayan çok değerli arkadaşlarla şu anda beraberiz ve aynı heyecanı yaşıyoruz. Bizim filmimiz ‘Hababam Sınıfı Yeniden’, yani ‘Hababam Sınıfı’ değil. Onlardan aldığımız ilhamla, onların sevgisi ve beğenisiyle, onların ruhunu içimizde hissederek. 2019’da Hababam Sınıfı Yeniden filmini çektik. Heyecanlıyız coşkuluyuz bu mutluluğu hep beraber paylaşacağız.” ifadeleriyle sevincini paylaştı.

Altan Erkekli Kimdir?

Yusuf Çim: “Bu Merdivenlerde Olmak Çok Heyecan Verici”

Hababam Sınıfı Yeniden’de Yakışıklı rolüne can veren Yusuf Çim konşmaya devam ederek; “Biz Hababam’la büyüdük ve Hababam’da oynayan ağabeylerimiz de zaten aramızda. Onlarla olmak şu anda bu merdivenlerde olmak, o duyguyu biraz olsun hissetmek, benim açımdan inanılmaz müthiş bir duygu. Her şeyden önemlisi beni heyecanlandıran, bugün burada, bu merdivenlerde, bu konuşmayı yapıyor olmak, Hababam Sınıfı’nın bir parçası olmak. Çok mutluyum.” ifadeleriyle heyecanını anlattı.

Hababam Sınıfı Yeniden’in Didem’in den Yönetmen Doğa Can Anafarta’ya Teşekkür!

Hababam Sınıfı Yeniden’de Didem karakterine can veren oyuncu Özge Özacar ise; Müthiş mutluluklarla, keyifle, sıkılmadan, tekrar tekrar izlediğimiz kült bir filmin başka bir versiyonunda, bu kadar güzel insanlarla, bu kadar yetenekli bir oyuncu kadrosuyla yer almış olmak harika bir his. Başka bir sette olduğu için bugün aramızda yer alamasa da, bize müthiş bir set, müthiş bir oyuncu rahatlığı veren sevgili yönetmenimiz Doğa Can Anafarta’nın çıkardığı bu işin içinde yer almış olmak benim için gurur verici.” ifadeleriyle sözlerine devam etti.

Oyuncu  Fırat Albayram: “Umarım Seversiniz”

Hababam Sınıfı Yeniden’de Format Hasan’a hayat veren oyuncu Fırat Albayram ise; “Asla üstadlarımızın çıkardığı işin yanına bile yaklaşamayız. Bu bir gerçek çünkü onlar ilkti ve biz onların yaptığı bu mükemmel işin ruhunu, genç arkadaşalara aktarmak için uğraştık ve 2019’da yenilenmiş versiyonunu yapmak istedik. Umarım seversiniz” ifadelerini kullandı.

 

İlk Orjinal Hababam’ın öğrencileri olan Teoman Ayık, Ahmet Arıman, Ergun Sözen ve Tuncay Akça: “1975’ten tüm bu yeni ekibe selamlar getirdik, sevgiler getirdik. Bizden daha çok başarılı olmanızı istiyoruz” ifadeleriyle Hababam Sınıfı Yeniden ekibine destek oldu. Peşinden İlk Hamabam Sınıfı’ndan bir sahne oynayarak izleyenlere kahkahalarla dolu anlar yaşattılar.

Haydi Hababam”

Hababam Sınıfı Yeniden ekibi efsaneleşen tabildot’da unutmayarak, bütün basın mensublarına tabildotta pilav, kuru fasülye, salata ve turşu ikram ettiler. Ünlü oyuncu Altan Erkekli “Haydi Hababam” söyleriyle tüm ekible o meşhur merdivenlerde fotoğraf çekildiler.

5 Nisan’da Vizyon’a Giren Hababam Sınıfı Yeniden’in Fragmanı;

Hababam Sınıfı Yeniden’in yapımcılığını HANN üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Doğa Can Anafarta oturuyor.

Hababam Sınıfı Yeniden’in Konusu;

Türkiye’nin şimdiye dek görülmemiş eğlenceli sınıfı Hababam efsanesi yeni soluklarla devam ediyor. Hababam Sınıfı, yeni öğretim yılına başlarken büyük bir heyecan içerisine giriyor. Sebebi ise Özel Çamlıca Lisesi tekrar karma eğitime geçerken okula kız öğrenciler eskisi gibi geri geliyor!

 

Hababam sınıfına yeni gelen kız öğrenciler ve eski Hababam erkekleri arasındaki tatlı rekabet başlarken eğlence hat safhada devam ediyor. Önce birbirlerine rakip olan Hababam’ın yaramaz öğrencileri Format Hasan, Duba Nuri, Racon Faruk, Düldül ve Yakışıklı, yeni gelen kız öğrencilerle sonra bir olup eğlenceli bir maceranın pimini çekliyorlar.

Hababam Sınıfı Yeniden’in Oyuncu Kadrosu;

  • Altan Erkekli (Mehmet Hoca)
  • Yusuf Çim (Yakışıklı)
  • Fırat Albayram (Format Hasan)
  • Özge Özacar (Didem)
  • Giray Altınok (Racon Faruk)
  • Sami Aksu (Duba Nuri)
  • Nazlı Pınar Kaya (Selma)
  • Irmak Aydın (Ayça)
  • Nural Demirhan (Sıfırcı Bedaat)
  • Mustafa Karaoğlu (Düzgün Ömer)
  • Vural Ceylan (Bekçi)
  • Hasan Say (Düldül)
  •  Sadi Celil Cengiz (İsot Kamil),
  • Hande Katipoğlu (Buckingham Huriye)
  • Toygan Avanoğlu ( La Minör Bülent)
  • Hülya Duyar (Dudu)
  • Deniz Yeşil Mavi (Beton Fikret)
  • Osman Alkaş

Mehmet Başbaran Görüntü Yönetmenliğini üstlenirken Senaryosu Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey’de. Hababam Sınıfı Yeniden’in Ana Tema Müziği Melih Kibar ve Uğur Ateş’de.

Hababam Sınıfı Yeniden’in Sosyal Medya Hesapları;

https://www.instagram.com/hababam/

https://www.facebook.com/hababam/

https://twitter.com/Hababamyeniden

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler