Ana SayfaDedikoduHatice'ye Podyumda Poposunu Açtığı İçin İhtar Geldi!

İlgili Postlar

Hatice’ye Podyumda Poposunu Açtığı İçin İhtar Geldi!

Geçtiğimiz haftalarda bir defilede transparan kıyafetiyle podyumda manken olarak yürüyen Hatice, kalçasını açarak geceye damga vurmuştu. Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan şarkıcı Hatice’den yeni açıklamalar geldi. Podyumda yaptığı hareketle ortalığı birbirine katan Hatice’nin bu hareketi başına bela mi olacak? Hatice’ye podyumda poposunu açtığı için ihtar geldi.

Hatice kimdir?

Hatice’ye Podyumda Poposunu Açtığı İçin İhtar Geldi!

Hatice podyuma çıkıp poposunu açtıktan sonra olay olmuştu ve bir çok tepki almıştı. Kendisinin bu durumdan memnun olduğunu söyledi. Halkın karşısına zırhını giyip çıktığını belirten şarkıcı, poposunu podyumda açtığı için eve ihtar geldiğini belirtti. O ihtarın gözünü korkutmadığını, aslında sevgilisinin o videoyu kaldırmasını istediğini söyledi.

Şarkıcıya gelen ihtarda sosyal medya hesabından bu videoyu kaldırılmasını istendiğini, kendisinin hesabından bu videoyu kaldırsa bile video her yere düştüğünü, bu videoyu her yerden kaldırmasının mümkün olmadığını belki çocuklarının bile o haberi göreceğini söyledi. 40 yaşındaki Hatice bir an evvel çocuk sahibi olmak istediğini belirtti.

 Fatih Altaylı’dan Şoke Eden Popçu Hatice Açıklaması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler