Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul'un Final Tarihi! Diriliş Osman Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul’un Final Tarihi! Diriliş Osman Ne Zaman Başlayacak?

Trt 1 ekranlarının 5 sezondur yayınlanan büyük izleyici kitlesi olan fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’un finali yaklaşıyor. Diriliş Ertuğrul final tarihi belli oldu. Dizi 29 mayıs çarşamba günü 150. bölümüyle final yapacak. Diriliş Ertuğrul’un finalinden sonra Diriliş Osman dizisi ekranlara gelecek. Diriliş Osman ne zaman başlayacak?

Engin Altan Düzyatan Kimdir?

Diriliş Osman Ne Zaman Başlayacak?

Diirliş Ertuğrul nefes kesen son bölümüyle ekranlarda yine fırtınalar estirmeyi başardı. Diriliş Ertuğrul son bölümde Ertuğrul Mergen’i kurtardıktan sonra obaya kucağında Gündüz ile geri dönüyor. Günüz çatışma sırasında ağır bir şekilde yaralanıyor. Ertuğrul Bey, Moğolların lideri Alıncak ve Beybolat’ı kıstıramadığı için Bamsı’yı suçlar. Osmanlı’nın kuruluş dönemini anlatan ve tüm İslam coğrafyasında karşılık bulan dizinin final bölümü 29 Mayıs günü ekranlara gelecek.

Tarihte 1280 yılında Ertuğrul Gazi Söğütte hayatını kaybediyor. 1299 yılında Osman Gazi, Söğütte Osman Beyliğini kuruyor. Söğütte Osman Gazi’nin babası Ertuğrul Gazi tarafından yapılmış bir türbesi bulunmaktadır. Diriliş Osman dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı ama önümüzdeki sezon yayınlanacağı konusunda bilgiler geldi.

 Diriliş Ertuğrul dizisinin Ertuğrul Gazi’sini bir de babalar gününde görün!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler