Ana SayfaDizilerYasak Elma 39. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Erim'in Babası Gerçekten Halit Mi?

İlgili Postlar

Yasak Elma 39. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Erim’in Babası Gerçekten Halit Mi?

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 39. yeni bölümü ile 1 nisanda ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde diziye yeni katılan oyuncu dizinin seyrini değiştirecek bilgilere sahip. Bu karakter Kaya ile Ender’i yakından tanıyan biri olacak ve Ender’in hamile kalma tarihini sorgulayacak. Erim’in babası gerçekten Halit mi? sorularını akıllara getirecek.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Erim’in Babası Gerçekten Halit Mi?

Yasak Elma dizisinin 39. bölüm 2. fragman yayınlandı. Diziye Kaya karakterinden sonra dizinin seyrini değiştirecek yeni bir karakter daha girecek. Kaya’nın gelmesi ile Ender’in huzurluğu başlamıştı. Daha önceden sevgili olan Kaya’dan Ender’in sakladığı büyük sır ne? Fragmanda, Kaya ile Ender’in sevgili oldukları ve Ender’in hamile olduğu tarihi bilen kişinin gelmesi ile Ender’in huzursuzluğu iyice büyüyor. Öte yandan, Mustafa Zeynep’in evini buluyor.

İşte Yasak Elma 39. bölüm 2. fragman..

YASAK ELMA 38. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, annesinin birini bıçakladığını öğreniyor ve Halit’i arıyor. Halit ve Yıldız, helikopterle Bursa’ya gidiyor. Babasının öldüğünü bilen Yıldız, annesinin yaraladığı kişinin babası olduğunu öğreniyor. Onun bir katil olduğunu da öğrenin Yıldız şok oluyor. Halit, Mustafa ile konuşup şikayetini geri alması için ona para veriyor.

Erim’in eve döndüğü için Halit evde bir parti düzenliyor. Partiye Kaya’da gelince Yıldız Ender’in yüzünün düştüğünü görüyor. Kaya ile Ender’in aralarındaki bağlantının ne olduğunu anlamaya başlıyor. Ender, Erim’i Kaya’nın yanında olmasından rahatsız oluyor.

ZEYNEP’İN DÜĞÜNÜ OLUYOR!

Emir, Ender’le Caner’in konuşmalarından, Ender’in Alihan’a kurduğu tuzağı duyuyor. Emir duyduklarını Yıldız’a anlatıyor. Yıldız da Zeynep’e anlatıyor ve Zeynep’in Dündar’la evlenecek olmasından pişmanlık duyuyor.

ZEYNEP ALİHAN’A KAÇIYOR!

Düğün günü geliyor ve davetliler gelmeye başladığı sırada, Alihan, Zeynep ile vedalaşmak için yanına geliyor. Ona mutluluklar diledikten sonra hava alanına gitmek için yola çıkıyor. Dündar, Zeynep’in olmadığını Yıldız’a söylüyor. Zeynep, Dündar’a bir not bırakarak Alihan’a kaçıyor. Zeynep, gelinliği ile hava alanına gittiğinde uçağın havalandığını öğreniyor. Gözyaşları içindeki Zeynep’in karşısına birden Alihan çıkıyor ve onu bırakıp gidemediğini söylüyor.

Yasak Elma 39. Bölüm Fragmanı İzle! Dündar Damatlıkla Kala Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler