Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAybüke Pusat'ın İlk Sinema Filmi: ‘KAPI’

İlgili Postlar

Aybüke Pusat’ın İlk Sinema Filmi: ‘KAPI’

Televizyon dünyasında son dönemlerde genç oyuncular içinde en yetenekliler arasına giren yıldız oyuncu Aybüke Pusat, öyle bir proje ile sinema kariyerine adım attıki, hafızalardan hiç silinmeyecek. 12 Nisan’da vizyon’da olacak olan Kapı ile Kadir İnanır, Vahide Perçin, Timur Acar ve Erdal Beşikçioğlu gibi sinema üstadlarıyla bir araya gelen Aybüke Pusat deneyimi olan Kapı ve tüm detayları Haberimizde..

Kadir İnanır 50.Yılını Bir Sinema Filmi İle Taçlandırıyor

Aybüke Pusat İlk Sinema Filmi  ‘KAPI’ İle Sinemaya Merhaba Diyor..

Genç ve başarılı oyuncu Aybüke Pusat, ilk sinema deneyimine, ünlü yönetmen Nihat Durak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, sinema duayeni Kadir İnanır ve Vahide Perçin ile başrollerini yer aldığı Kapı filmi ile başlıyor.

Aybüke Pusat Kimdir?

Aybüke Pusat, yüksek öğretimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünden başarıyla mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdi. Güzel oyuncu Aybüke Pusat, 2013 senesinde katılmış olduğu Miss Turkey adlı güzellik yarışmasında dereceye girmesinin peşinden aldığı oyunculuk teklifleri ile kendini televizyonda buldu.

Televizyon’da oyunculuk mesleğine başlayalı tam 5 yıl önce olan Aybüke Pusat, pek çok diziye başarısıyla imza attı.  Medcezir dizisindeki Elif karakterine hayat verip gönüllerde taht kuran Aybüke Pusat, son zamanlarda Söz adlı televizyon dizisindeki başarısıyla oyunculuk kariyerini sağlamlaştırmıştı.

Aybüke Pusat İçin Kapı Çok Önemli!

Aybüke Pusat, ‘Kapı’da Kadir İnanır (Yakup karakteri) ile Vahide Perçin’in (Şemsa Karakteri) torunu olan Nardin’e hayat verecek. Aybüke Pusat, kariyeri adına ilk oynayacağı sinema filminde Nihat Durak, Kadir İnanır, Vahide Perçin, Timur Acar ve Erdal Beşikçioğlu ile projede çalışmanın sinema kariyerinde önemli bir kapı açtığını ayrıca belirtiyor.

12 Nisan’da Sinemalarda!

12 Nisan’da sinemalarda vizyona girecek olan Kapı’da  Mezopotamya’nın kalbinden, 2019’ün Türkiyesi’ne uzanacak olan bir servüvenin başrollerinde; Kadir İnanır (Yakup) , Vahide Perçin (Şemsa), Timur Acar (Remzi), Aybüke Pusat (Nardin) ve Erdal Beşikçioğlu’nun  (Efrem) oynuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler