Ana SayfaDizilerHercai'de 3.Bölüm Özeti ‘’İçim Soğumadı Anne!’’

İlgili Postlar

Hercai’de 3.Bölüm Özeti ‘’İçim Soğumadı Anne!’’

Bu hafta yeni bölümü sabırsızlıkla beklenen yeni dizi Hercai, izleyenleri intikam ve aşk çıkmazına sürüklüyor. Detaylar Haberimizde..

Hercai 2.Bölüm’de Neler Yaşandı? Özet

Hercai’de 3.Bölüm Özeti ‘’İçim Soğumadı Anne!’’

Dizi çekimlerine 18 Ocak tarihinde  Mardin’de başlanmıştı. Yapımcılığını Mia yapım tarafından yapılan yeni dizi Hercai Dizisi, 15 Mart’da ATV ekranlarında seyircisiyle buluşmaya başlamıştı.

Miran’ın Yüreğindeki Kin ve Nefret, Pişmanlığa Mı Dönüşüyor?

İntikam duygularıyla yaratılan evlilik, tamda Aslanbey ailesinin önceden planladığı gibi gerçekleşti. Reyyan Şadoğlu’nun atlı prensi olan Miran, onu tam da ertesi gün yüzüstü bırakıp terk etmiştir. Bu terk edilmeyi kaldıramayan Reyyan Şadoğlu, içinde olduğu kulübeyi bir anda ateşe vererek yaktı. Reyyan Şadoğlu, hüsran içindeki hayatına, intihar ederek mi son verecek?

Hercai Miran, aldığı intikamı anlatmak için ölen annesinin mezarına ziyarete gider. Bir türlü içinin soğumadığını anlatan Miran, Reyyan Şadoğlu’a yaşattığı hüsranı ve intikam duygusunu unutabilecek mi? Alevler içinde kalan kulübenin haberini Fırat’tan alan Miran, bu intikam kasırgasında suçu olmayan Reyyan Şadoğlu’u bu durumda geri de bırakabilecek mi?

Evlendiği günden bu yana, nikahı altında olan kocası Miran’ın kendisini sevmesini sabırsızlıkla bekleyen Gönül, sonunda istediği olup bu hayallerine kavuşabilecek mi?

Azat Minik Gül’ün Katili mi Olacak?

Minik Gül, Azat’ın silahından çıkan kurşunun kafatasına saplanmasıyla hastaneye kaldırılmıştı. Yoksa minik Gül hayata veda mı edecek?

 Hercai yine izleyenlerini televizyon ekranına kitleyecek yepyeni bölümüyle Cuma günü 20:00’de Atv ekranlarında!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler