Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı ve Itır Esen aşk mı yaşıyor?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı ve Itır Esen aşk mı yaşıyor?

Acun Ilıcalı ve Itır Esen aşk mı yaşıyor? Geçtiğimiz haftalarda Şeyma Subaşı ile boşanan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yeni bir aşka yelken mi açtı? Acun Ilıcalı, tacı geri alınan güzel Itır Esen ile aşk yaşamaya mı başladı? Bomba aşk iddiası magazin gündemini derinden sarstı. Aşk bombasının detayları haberimizde…

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın Takipçileri Bu Ayrıntıya Çok Dikkat Ediyor!

Acun Ilıcalı ve Itır Esen aşk iddiası

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda Şeyma Subaşı ile tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından fazla geçmeden ismi yeni bir aşk haberi ile gündeme geldi. Acun Ilıcalı’nın, Itır Esen ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı kimdir?

Birlikte görüldüler, tatile gittiler

Miss Turkey 2017 yarışmasında Türkiye Güzeli seçilen ancak 15 Temmuz Şehitleri hakkında attığı bir tweet yüzünden tacı geri alınan Itır Esen ile, Acun Ilıcalı’nın aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. İddialara göre; Acun Ilıcalı ve Itır Esen bir süredir aşk yaşıyor. Hatta, Bağdat Caddesi’nde birlikte görüldükleri, baş başa yemek yedikleri, tiyatro izlemeye gittikleri, bunların yanı sıra Dubai’de kısa bir tatil yaptıkları iddia edildi.

Itır Esen kimdir?

Itır Esen, Miss Turkey 2017 yarışmasına katılmış ve Türkiye Güzeli seçilmeyi başarmıştı. Ancak, 15 Temmuz Şehitleri hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. Olay yargıya taşınmıştı. Sonrasında ise, tacı elinden alınmıştı. Itır Esen, Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler