Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'a haciz şoku!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab’a haciz şoku!

Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab’a haciz şoku! Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab’ın sahibi olduğu mülklerin aidatlarını ödemediği ve bu nedenle haciz şoku ile karşı karşıya kaldığı iddia edildi. Haciz işleminden Ebru Gündeş’in de haberdar olduğu duyuldu. Reza Zarrab’ın borcu ne kadar? Haciz işlemi gerçekleşti mi? Konu hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Ebru Gündeş Paylaşımı İle Hakkında Çıkan Haberlere Göndermede Bulundu!

Reza Zarrab’a haciz

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in Amerika’da yargılanan Reza Zarrab’ın, Metroport Rezidans’taki iki ofisinin aidatını ödemediği iddia edildi. Yıllar önce Bahçelievler’deki Metroport Rezidans’ta iki ofis satın alan Reza Zarrab’ın ödemediği aidat borcunun 18 bin 142 liraya ulaştığı, borcun faizi ile birlikte 30 bin liraya çıktığı iddia edildi.

Ebru Gündeş kimdir?

Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab’a haciz şoku

İddialara göre; rezidans yönetimi aidat borcunu tahsil edebilmek için Amerika’da bulunan Reza Zarrab’a ulaşmaya çalıştı. Ancak, ulaşamadı. Bunun üzerine yetkililer icra takibi başlattı ve Reza Zarrab’ın Bakırköy ve Fatih’teki taşınmazlarına haciz konulması yönünde karar alındı. Haciz kararının Reza Zarrab’ın Kanlıca’da yalıda yaşayan eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’e de bildirildiği iddia edildi.

Reza Zarrab kimdir?

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, son olarak geçtiğimiz günlerde ikinci bebeğine hamile olduğu yönünde iddialar ile gündeme gelmişti. Ancak, iddiaları kesin bir dille yalanlamış ve sadece kilo aldığını, yakında diyetisyene gideceğini ifade etmişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler