Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 4. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Bölüme Beste'nin İtirafı Damga...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 4. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Bölüme Beste’nin İtirafı Damga Vurdu!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Bir Aile Hikayesi ilk üç bölümü ile ekranlara geldi ve büyük beğeni almayı başardı. Bir aile hikayesi şimdiden reytinglerde üst sıralarda yer almayı başardı. Dizinin dün akşam 3. son bölümü yayınlandı. Bölüme Beste’nin itirafı damga vurdu. ‘Babamı ben öldürdüm’ diyerek gözyaşlarına boğulan besteyi Berk duyar.

Bir Aile Hikayesi Oyuncuları ve Karakterleri

Bölüme Beste’nin İtirafı Damga Vurdu!

Bir Aile Hikayesi’nin 3. bölümünün ardından 4. bölüm ilk fragman yayınlandı. Cem ile Reyhan, Mahur’a evlatlık olduğu gerçeğini anlatıyorlar. Mahur, olgunlukla karşılıyor ama tek isteği Berk’e bu gerçeği söylememeleri oluyor. Berk’in bu gerçeği öğrenirse onu sevmeyeceği için  endişe duyuyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 4. bölüm ilk fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 3. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Mahur, Şakir’i evde kalması konusunda ikna eder ve kahvaltı sofrasına oturtur. O sırada çapı çalınır ve çocuklar ‘dede’ diye koşarlar. Gelen Cem değil Cem’in yakın arkadaşı  Nedim gelmiştir. Geçmişte, Cem’in eve geç gelmelerinden şikayet eden annesinin üçüncü çocuğu evlatlık edindiklerini söylemesini Berk duyuyor. Reyhan, kendisinin değil Mahur’un evlatlık olduğunu söylüyor ve bu konunun aralarında kalması için söz istiyor.

MAHUR’U YIKAN SONUÇ!

Mahur, Şakir’i doktora götürüp tedavi ettirmek istiyor. Ama Şakir gitmek istemiyor çünkü fazla ömrünün kalmadığını biliyor. Mahur onu ikna ediyor ve muayene sonucunda, doktorun yapacak bir şeylerinin olmadığını tedaviyle en fazla 6 ay yaşayabileceğini söylediğinde donup kalıyor. Artık babası ile daha azla vakit geçirmeye karar verir. Şakir’e kızlarına onun dedesi olduğunu açıklayacağını söyler. Mahur gözyaşları içesinde ona annesini anlatmasını ister.

BERK’İN ZOR GÜNÜ!

Berk bir gofret markasının reklam yüzü olmaktan bıktığı için yönetmene hakaret etmişti. Eğer yönetmenden özür dilemezse 2 milyon dolar tazminat ile tehdit ediliyor. Büyük bir partide bu özrü yapmasını isteyen yönetmenin partisine Beste ile gitmeye karar verir. Beste’nin de sosyal fobisi olduğu için arkadaşı Erdem’e yanında gelmesini ister. Üçlü partiye giderler ve Berk özür diler. Ama reklamda oynamayacağını söyler.

Alkolü fazla kaçıran Beste, Erdem’e gözyaşları içerisinde babasının ölümüne sebep olduğunu, babasını öldürdüğünü söylerken Berk onu duyar.

 

Bir Aile Hikayesi 3. Bölüm Fragmanı İzle! Mahur O Büyük Sırrı Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler