Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 3. Bölüm Fragmanı İzle! Mahur O Büyük Sırrı Öğreniyor!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 3. Bölüm Fragmanı İzle! Mahur O Büyük Sırrı Öğreniyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Bir Aile Hikayesi 2. son bölümü ile ekranlara geldi. Reyhan çocukları ve torunları ile vakit geçirir. Mahir, annesine biyolojik babasını bulduğunu söyler. Şakir ile özel konuşan Reyhan, ona sözünü tutmadığını için kızar ve olacaklardan korkar. Bir Aile Hikayesi 3. bölüm fragmanı İzle. Mahur o büyük sırrı öğreniyor.

Bir Aile Hikayesi Oyuncuları ve Karakterleri

Mahur O Büyük Sırrı Öğreniyor!

Reyhan Şakir ile yıllar sonra tekrar karşılaşıyor, Hem de oğlunun evinde. Reyhan, yıllar önce onu bulmuş ve oğlunun karşısına çıkmaması için söz almıştı. Ona sözünü tutmadığını sorduğunda ‘o beni buldu’ diyor ve zaten öleceğini çok hasta olduğunu söylüyor. Reyhan, Mahur’un Şakir’i tanıdığını bilip kendisinden bunca yıl sakladığını duyarsa olacakları ona söylüyor. Şakir de oğlunun duymayacağı konusunda söz veriyor.

Bir Aile Hikayesi 3. bölüm ilk fragmanda; Reyhan’ın annesinin kızına, durumlarının zaten iyi olmadığını bir de üçüncü çocuğu evlat edindikleri için ona kızarken Mahur konuşulanları duyuyor.

İşte yeni bölüm fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 2. BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Mahur, biyolojik babasını bulmuştur çocukları da onu çok sevmiştir. Şakir gitmek ister ama Mahur onu bir yere bırakmak istemez. Şakir, çocukların daha sonra üzüleceklerini kendisinin ölümüne şahit olmalarının doğru olmadığını söyler. Şakir’in hastalığının ileri derece olduğunu ölmek üzere olduğunu öğrendikten sonra tedavisinin çaresine bakacağını söyler.

BERK SİNEMA TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRİR!

Berk, sette olay çıkartığı ve videonun internette yayınlanmasından sonra markanın kendisine 2 milyon dolar tazminat isteyebileceğini öğrenince film teklifini üzülerek geri çevirir. Bu arada Beste spora başlamıştır.

REYHAN ŞAKİR İLE YILLAR SONRA KARŞI KARŞIYA!

Reyhan çocukları görmek için Mahur’un evine gelir. Mahur Şakir’i saklar önce annesi ile konuşur onu bulduğunu söyler. Reyhan Şakir ile konuşur ve ona sözünü tutmadığı için biraz kızar. Şakir çok mahcup bir şekilde zaten ölmek üzere olduğunu 30 yıl onu görmediğini 30 günde birlikte olmak istediğini söyler. Reyhan Mahur’un onu tedavi ettirmek için dünyayı ayaklarına sereceğini ailesini bile unutacağından bahseder.

Şakir evden çıkıp giderken Mahur onu geri çevirir. Ondan keman çalmasını ister ve o da oğlunu kırmaz. Sofraya oturup yemek yiyecekleri sırada çocuklar dede diye koşar ama gelen Cem değildir. Cem’in yakın arkadaşı Nedim gelmiştir.

Bir Aile Hikayesi 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler