Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki Lütfen Bu Kadar Acımasız Olmayın!

İlgili Postlar

Deniz Seki Lütfen Bu Kadar Acımasız Olmayın!

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki önceki akşam Nakkaştepe’de sahne aldı ve giydiği transparan kıyafeti ile gündeme oturdu. Seki’nin kıyafetini beğenen olduğu kadar transparanı fazla abarttığını düşünen de oldu. Adeta sosyal medya ikiye bölündü. Kıyafeti hakkında acımasız yorum yapanlara, Deniz Seki ‘lütfen bu kadar acımasız olmayın’ dedi.

Deniz Seki kimdir?

Deniz Seki Lütfen Bu Kadar Acımasız Olmayın!

Deniz Seki sevenleri ile buluştuğu mekanda, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Geçmişten günümüze bir çok parçasını canlı olarak seslendirdi. Seksi transparan kıyafeti ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı bir den sosyal medyayı ikiye böldü. Seki, kendisine yapılan acımasız yorumlar üzerine bir açıklama yaptı.

Seki, yapılan haberleri ve yazılan yorumlara hayretler içerisinde okuduğunu, mümkün olduğunca sanatın her dalıyla ilgili paylaşım yapıp üzerine konuştuklarını, giydiği elbisede büyük işçilik olduğunu ve bunun da bir sanat olduğunu söyledi. Açıklamasına devam eden sanatçı,”İçinde ki astarı görmüyor olamazsınız. Çok kırıcı yorumlarınız var. Lütfen bu kadar acımasız olmayın.” dedi.

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki ve Tayfun Topal Neden Ayrıldı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler