Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova reytinglerde zirveyi korumaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde, Demir’in Yılmaz’ı öldürme planına yanlışlıkla Müjgan ile Züleyha düştü. Yılmaz, yaralı olarak bulduğu Müjgan ile Züleyha’yı hastaneye yetiştirdi. Dizinin son bölüm final sahnesinde Hünkar hanım ile Fekeli’nin üzerine kurşun yağıyor. Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm 2. fragmanı yayında.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Bir Zamanlar Çukurova 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Bir Zamanlar Çukurova 26. bölümde neler olacak? Hünkar, oğluna bunu nasıl yaptığını Züleyha’nın ölebileceğini söylerken Züleyha duyuyor. Züleyha, Demir’in Yılmaz’ın arabasını frenlerini boşalttığını öğreniyor. Artık onun gözünde, can almaktan bir cani olduğunu söylüyor. Evi terk ediyor ve bebeği ile Yılmaz’ın evine gidiyor. Cengaver ise Demir’den intikam alma peşine düşüyor ve Yılmaz’la el sıkışıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm 2. fragman..

https://twitter.com/i/status/1110946324306948101

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Müjgan’ın arabası bozulur ve o sırada oradan geçen Yılmaz ona kendi arabasını verir. Züleyha, çarşıda Müjgan’ı görür ve onunla konuşmak için arabaya biner ama Müjgan onunla konuşmak istemediğini söyler. Arabanın freni tutmadığı için kaza yaparlar. Sabahattin, Yılmaz’ı arayarak Müjgan’ın hastaya gitmediğini söyler. Yılmaz, köye doğru yola çıkar ve arabasını kaza yapmış bir şekilde bulur. Önce Züleyha’nın yanına gider ve onun başında gözyaşı döker.

Yılmaz, hemen ikisini hastaneye yetiştirir. Demir, haberi alır almaz hastaneye koşar. Müjgan’la aynı odada kalan Züleyha onları görmekten rahatsız olduğu için eve gitmek ister.

MÜJGAN İLE ZÜLEYHA BULUŞUYOR!

Müjgan, Züleyha’yı arayıp kazanın olduğu gün kendisi ile ne konuşacağını merak ettiğini söylüyor ve ikisi buluşup konuşurlar. Züleyha, Müjgan’a Yılmaz ile aralarında çıkan dedikodulardan sonra ona açıklama yapmak istediğini söyler. Yılmaz ile aralarında önceden yaşanmış bir şey olduğunu fakat şimdi ona karşı hiç bir şey olmadığını söyler. Müjgan’a, Yılmaz ile çok mutlu olmalarını istediğini üzülerek de olsa söyler. Bu arada Demir Çukurova’nın kulüp başkanlığını alır ve takıma kupa kazandırır. Aldığı kupa ile Çukurova sokaklarında büyük bir coşku ile karşılanır.

 Bir Zamanlar Çukurova 26. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha Bebeğiyle Yılmaz’a Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler